Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nočná mora BMD sa vracia KOMPLETNE nahá: Vytasila bobra a bradavky... Dovliekla aj brata v tangáčoch!

Nočná mora Alex Wortex je späť! Zobraziť galériu (34)
Nočná mora Alex Wortex je späť! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Je to tu zas! Nočná mora z minuloročných jesenných Bratislavských módnych dní sa opäť vrátila. Raw vegan influencerka však tentoraz pritvrdila. Hoci už na jeseň na sebe nemala takmer nič, teraz zvolila outfit doslova na chlp nič. Nebyť sieťovaných pančušiek a červeného boa, prišla by tak, ako ju ten hore stvoril, a poriadne zarastená. To však nie je všetko. Na tejto módnej udalosti vyvetrala aj svojho nemenej extravagantého brata Martina, ktorý sa ukázal v tangáčoch.

To, čo má byť?! Kládli si zrejme otázku hostia na módnej udalosti jari. Na Bratislavské módne dni sa totiž opäť vybrala kontroverzná Alex Wortex, ktorá je známa svojím pralesom medzi nohami a najnovšie sa zviditeľnila aj tým, že si oholila hlavu. Škoda, že len tú...

Relatívne zahalená sa ukázala Alex Wortex na BMD už v septembri.
Zobraziť galériu (34)
Relatívne zahalená sa ukázala Alex Wortex na BMD už v septembri.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci sú BMD oslavou krásy, módnych trendov a tých najšikovnejších dizajnérov, influencerka si z nich robí vlastnú, negustióznu šou. Kým v septembri prišla šišatá Alex aspoň v nohavičkách a bradavky si prekryla, včera sa na to doslova vykašľala. S outfitom si ťažkú hlavu nerobila a prišla aj bez gatiek, aj bez podprsenky, no zato s bratom v tangáčoch, ktorý miestami pripomínal zblúdeného travesty kovboja.

Jedným slovom nechutné! Zviditeľniť sa je jedna vec, no toto už presahuje všetky medze a slečna by sa mala zamyslieť nad tým, či nepotrebuje pomoc odborníkov. Keď potrebuje na seba takto pútať pozornosť, očividne jej tá pozornosť z nejakého dôvodu chýba. Hoci aj jej matka sa pridala k svojim ratolestiam na BMD, v porovnaní s nimi vyzerala ako normálna bohatá príbuzná, ktorá si má čo obliecť.

Tento rok pritvrdila, prišla komplet odhalená a okrem mamy vyvetrala aj brata Martina.
Zobraziť galériu (34)
Tento rok pritvrdila, prišla komplet odhalená a okrem mamy vyvetrala aj brata Martina.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Vytasiť bobra v sieťovaných pančuškách, kam si Alex pozastrkovala niekoľko žiletiek, čo je v jej prípade absolútne bezpredmetné, lebo očividne už ani nevie, na čo sa používajú, je vskutku donebavolajúce. Odhalené lentilky pod kobercom, či skôr bez koberca, by sa dali ešte rozdýchať. Možno tak na kastingu do porna.

A na jej brata, ktorý sa odprezentoval v ružovom klobúku, gatiach na pol žrde a tangáčoch, je aj škoda reči. Organizátori by tejto slečne mali zakázať vstup na podujatie, a to minimálne v záujme dobrého psychického zdravia ostatných hostí.

Mnohým sa pri pohľade na mladú influencerku zdvíhal žalúdok.
Zobraziť galériu (34)
Mnohým sa pri pohľade na mladú influencerku zdvíhal žalúdok.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Bratislavské módne dniAlex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu