Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kruté zistenie o Vondráčkovej? Pre TOTO sa rozpadlo jej manželstvo s Plekancom!

Skutočný dôvod rozchodu Luciu zahanbí. Zobraziť galériu (7)
Skutočný dôvod rozchodu Luciu zahanbí. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA/MONTREAL – Rozchod Lucie Vondráčkovej (38) a Tomáša Plekanca (35) sa ťahá už nejakú dobu a rozvod je na spadnutie. Objavilo sa množstvo špekulácii o dôvodoch krachu ich manželstva. Za rozpadom vraj stojí speváčkino správanie!

Niekoľko rokov tvorili idylický pár, vychovávali spolu dvoch synov a dnes je rozprávke o šťastnej rodinke koniec. Po tom, ako hokejista zverejnil na Facebooku oznam o ich rozchode, so špekuláciami sa roztrhlo vrece a jedna strana kydala na druhú.

Hovorilo sa o tom, že už bývalí partneri si našli bokovky a práve preto ich vzťah nevydržal. Jeden tvrdil, že spolu žili normálne, druhý to vyvracal. Teraz je už všetko v rukách právnikov a tí vyjadreniami nešetria. Právnička rodáka z Kladna sa vyjadrila k dôvodu, prečo sa chce hráč Montrealu rozviesť. A to Luciu určite nepoteší.

Tvorili idylický pár. Do leta 2018 to tak aspoň vyzeralo.
Zobraziť galériu (7)
Tvorili idylický pár. Do leta 2018 to tak aspoň vyzeralo.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Pravdou vraj je, že Plekancovi došli nervy ohľadom blondínkinho nezáujmu o domácnosť a deti. „Pán Plekanec hradil náklady na tri domáce opatrovateľky detí, upratovačku, nákup hotového jedla a reštaurácie, pretože domáca kuchyňa nebolo praktizovaná,“ povedala právnička Lenka Radoňová pre extra.cz.

Na margo tohto dôvodu sa vyjadril aj zdroj z Plekyho okolia, ktorý len podporuje tvrdenie právničky. „Hádek v noci lezúci do bytu cez záhradu bol posledná kvapka. Vo finále by ale bolo jedno, či by to bol Chládek alebo Nováková. Proste už manželstva s Luciou mal plné zuby a toto ho v tom definitívne utvrdilo. Väčšinu vecí by nikdy nijako do éteru nepustil, pretože by to bolo zlé voči deťom. Každopádne viem, že mu strašne vadilo, že deti boli celkom často s cudzími ľuďmi,“ prezradil zdroj.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu