Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sodoma Gomora na markizáckej Farme: Už spolu SEXovali aj títo dvaja... Ale veď ona má doma muža!

Na markizáckej Farme došlo k ďalšiemu sexu. Zobraziť galériu (8)
Na markizáckej Farme došlo k ďalšiemu sexu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ej, ale je na tej Farme veselo! Súťažiaci v markizáckej reality šou sú v izolácii televízneho statku už vyše mesiaca. Za ten čas sa stihli zblížiť... A niektorí až príliš. O prvom sexe sme písali už začiatkom septembra. Dominik Porubský (20) a Michaela Štefániková (33) si vtedy mysleli, že na to nikto nepríde, ale zabudli si vypnúť mikrofóny. No a teraz došlo k ďalšiemu. Tentokrát si to rozdali títo dvaja... Lenže ona má doma partnera!

O tom, že to medzi súťažiacimi v markizáckej reality šou Farma neustále iskrí, sme už písali. Najprv vášeň vzplanula medzi 20-ročným panicom Dominikom Porubským, ktorý si svoj prvý sex užil práve na televíznom statku. A to s o 13 rokov staršou spolubojovníčkou Michaelou Štefánikovou. Dvojica si vtedy myslela, že na ich radovánky nikto nepríde. Zabudli však, že majú zapnuté mikrofóny.


Prvý SEX na Farme: Mysleli si, že na to nikto nepríde, ale... Zabudli si vypnúť mikrofóny!


No už prišlo aj k ďalšiemu milovaniu. K tomu sa schyľovalo už od minulého týždňa. Sexuálne napätie rástlo medzi Petrom Harezníkom a Táňou Brunayovou a vyvrcholilo včera večer. A hoci toho na kamerách veľa nevidno, je jasné, že dvojica sa pod paplónom oddala divokému sexu. A to doslova! Pod zápalom ich vášne totiž posteľ ledva držala pokope. 

Zatiaľ čo Peter a Táňa si to rozdávali pod baldachýnom, Miša spala na vedľajšej posteli a div, že toľkým natriasaním z nej nevypadla.
Zobraziť galériu (8)
Zatiaľ čo Peter a Táňa si to rozdávali pod baldachýnom, Miša spala na vedľajšej posteli a div, že toľkým natriasaním z nej nevypadla.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Po celý čas pritom vedľa sexuchtivej dvojice nerušene spala Miša Štefániková, ktorá div že toľkým natriasaním nevypadla z postele. Zaujímavosťou však je, že Táňu doma čaká partner, o ktorom sa neraz zmienila aj pred kamerami. No zdá sa, že včera na svojho milého akosi pozabudla. 

Táňu Brunayovú doma čaká partner.
Zobraziť galériu (8)
Táňu Brunayovú doma čaká partner.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Peter Harezník si na Táňu robil zálusk už dlhšie.
Zobraziť galériu (8)
Peter Harezník si na Táňu robil zálusk už dlhšie.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Peter HarezníkTáňa Brunayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu