Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvý SEX na Farme: Mysleli si, že na to nikto nepríde, ale... Zabudli si vypnúť mikrofóny!

Na Farme prišlo k prvému sexu! Zobraziť galériu (4)
Na Farme prišlo k prvému sexu! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Začína tam byť poriadne horúco! A tým samozrejme nemyslíme len slnečné počasie, ktoré si aktuálne na Farme užívajú pracovití súťažiaci. Už po prvých dňoch sa totiž zdá, že vznikne nový párik. Iskra preskočila medzi dvojnásobnou mamičkou Michaelou Štefánikovou (33) a Dominikom Porubským (20), ktorý je od temperamentnej východniarky mladší o 13 rokov!

Párik najprv riešil, ako bude spať, keďže brunetka nemala svoj spacák. Džentlmen Dominik jej teda podľa všetkého navrhol, že sa pomestia aj do toho jeho. „Ideme? Sa skúsiť zmestiť?“ nabádala mladíka temperamentná mäsiarka a už o pár chvíľ po tom prišlo k vzájomnému preskúmavaniu si ústnych dutín.

Michaela a Dominika sa potúžení alkoholom oddali volaniu prírody.
Zobraziť galériu (4)
Michaela a Dominika sa potúžení alkoholom oddali volaniu prírody.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rozšafníci, ktorí boli podľa spôsobu rozprávania už poriadne pod parou, sa následne presunuli k vode, kam už na nich síce nedosiahlo oko zvedavej kamery, no v návale túžby po spárení sa, zrejme na chvíľu pozabudli, že na sebe ešte stále majú mikrofóny. A tie zachytia aj šepot, o ktorý sa najprv pokúšali. „Ohreješ ma? Nooo. Isto? Isto,“ šuškal si Dominik s Michaelou, ktorá za romantického cvrlikania cvrčkov niekoľkokrát podotkla, že volanie divočiny nedopadne dobre.

Dominik Porubský
Zobraziť galériu (4)
Dominik Porubský  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Michaela Štefániková
Zobraziť galériu (4)
Michaela Štefániková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A veruže nedopadlo. „Ty si panic. Hm. Vieš čo z toho bude? Neskutočné haló. Nevadí,“ zhovárali sa hrdličky pomedzi bozkávanie. Hoci sa Miška najprv zdráhala a snažila sa statnému drevorubačovi vysvetliť, že je o 13 rokov staršia a on by si mal nájsť niekoho seberovného, svalovec sa odradiť nenechal. „Ja nechcem byť tá prvá, nie,“ šepkala náruživému lesníkovi, ktorý mal na vec úplne iný názor. A ten napokon zmenila aj brunetka. Dvojica sa rozhodla vypnúť porty a z východniarkinho nie bolo napokon v objatí prírody – a Dominika – zrejme veľmi hlasné áno...

Viac o téme: Farma XDominik PorubskýMichaela Štefániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu