Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

LOVEstory na markizáckej Farme: Súťažiaci to povedal na plné ústa... Ľúbim ťa!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Farmárka Táňa sa nechala niekoľkokrát počuť, že jej vzťah s Peťom je iba v rámci hry. Teraz však prišlo nečakané vyznanie, ktoré 31-ročnú rodáčku z Topoľčian zaskočilo.

Po poslednom dueli, po ktorom farmu definitívne opustila Michaela Štefániková, na Farme večer opäť nebola núdza o alkohol. A ten zvyšným súťažiacim poriadne rozviazal jazyk. Asi najviac sa rozrozprával Peter Harezník (38). Najskôr sa rozhodol vydiskutovať si nedávne konflikty s Dominikom Porubským (20). Po dlhej debate napokon prišlo vysvetlenie, slzy aj objatia oboch súťažiacich. Tí si tak vzájomne odpustili a celú vec definitívne hodili za hlavu.

LOVEstory na markizáckej Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Peťo však, zdá sa, predsa len mal na srdci ešte jednu záležitosť. To, že majú s Táňou na Farme skutočne blízky vzťah, už nie je žiadnym tajomstvom. Na otázky o ňom Táňa vždy s úsmevom odpovedala, že ich "kamarátstvo" je súčasť hry a taktiky. No pri tom, ako Táňa pomáhala podguráženému spoluhráčovi do postele, dostalo sa jej vyznania, aké pravdepodobne nečakala. „Aj tak ťa ľúbim," vyšlo z ničoho nič z Petra. Farmárka zostala na pár sekúnd v pomykove, kým stihla zareagovať. „Zajtra sa o tom porozprávame," navrhla napokon.

A veru, na druhý deň sa opäť k téme vrátili. Farmárka priznala, že je vyznaním zaskočená a považovala ho sprvu za vtip. Zaujímavé bolo aj jej vysvetlenie. „Začal si hneď s tým najsilnejším, tak potom som zostala bez slov a bez reakcie. Čo sa mi v živote často nestáva, že toto počúvam, respektíve vôbec, najlepšie povedané nikdy ešte," priznala sa napokon.

LOVEstory na markizáckej Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keďže sme už pred časom informovali, že Tánin skutočný priateľ požiadal mladú farmárku krátko po jej príchode zo šou o ruku, dúfame, že sa vytúžených slov pri tejto príležitosti dočkala.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu