Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na mol ožratí mali sex, budú niesť následky: Táto farmárka je tehotná!

Na mol ožratí mali sex, budú niesť následky! Zobraziť galériu (5)
Na mol ožratí mali sex, budú niesť následky! (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Tak toto sa im naozaj vymklo spod kontroly! Len pred niekoľkými týždňami sa na Farme večerná zábavka pod vplyvom alkoholu zvrhla natoľko, že podgurážená Michaela Štefániková (33) pripravila o panictvo mladučkého Dominika Porubského (20). Ten v tom čase taktiež nebol práve triezvy a navyše, ako sme už spomínali, išlo o jeho prvú sexuálnu skúsenosť. Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že dvojica na spoločný románik rýchlo zabudne, opak je pravdou...

Už v dnešnej epizóde si totiž rozrušená mäsiarka zavolá Dominika na kus reči medzi štyrmi očami a oznámi mu šokujúcu správu. Je tehotná. Hoci horár nechápal ľahko, čo sa mu brunetka snaží naznačiť, nakoniec mu to po hodnej chvíli zhrozenému predsa len došlo. „Nebodaj si v tom?“ povedal šokovane, na čo mu Michaela prisvedčila jednoduchým „No.“

Na mol ožratí mali
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Čo ti je*e,“ neveril vlastným ušiam, keď mu Štefániková vysvetľovala, že momentálne sa s celou situáciou nedá nič robiť. „Riešiť sa to bude až potom,“ konštatovala, pod čím si možno predstaviť skutočne hocičo. „No čo tu, čo tu... Je*nem sa do vody?“ pýtala sa východniarka nádejného tatka svojho ďalšieho dieťaťa.

Dominik Porubský na Farme zažil svoju prvú sexuálnu skúsenosť. Teraz zisťuje, že s plodnosťou do budúcna určite nebude mať problém.
Zobraziť galériu (5)
Dominik Porubský na Farme zažil svoju prvú sexuálnu skúsenosť. Teraz zisťuje, že s plodnosťou do budúcna určite nebude mať problém.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Michaela Štefániková si myslí, že s Dominikom čaká dieťa.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Štefániková si myslí, že s Dominikom čaká dieťa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Porubský sa síce sprvu zaujímal, ako sa podobné veci riešia „vonku“, no nakoniec zaujal razantný postoj. Pred kamerou totiž spochybnil, že by dieťa mohlo byť jeho. „Ja neviem, prečo si to myslí, že je moje. Nemám ten pocit. To je asi nejaká taktika. Nejaké zastrašovanie. Isto to nie je moje dieťa. Ona isto už prišla tehotná. Toto nech tu ona na mňa neskúša,“ vyhlásil poriadne rozhodený zajačik, ktorému sa jeho prvý sex v živote poriadne vypomstil a ženám na Farme sa zrejme bude teraz oblúkom vyhýbať. Pre istotu. 

Viac o téme: Farma XDominik PorubskýMichaela Štefániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu