Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Na javisku super SEXI a v zákulisí: Strapaté a bez mejkapu... Toto že sú tie hviezdy?!

Na javisku super sexi náklad a v zákulisí... Zobraziť galériu (7)
Na javisku super sexi náklad a v zákulisí... (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na pódiu divy, v súkromí "obyčajné" ženy. Už dnes večer sa v šou Tvoja tvár objavia slovenské speváčky, ktoré rozvírili vodu v jej predchádzajúcich sériách. Barbora Švidraňová, Lenka Vavrinčíková, Emma Drobná a Mirka Partlová predvedú ikonické číslo Lady Marmelade z filmu Moulin Rouge a už podľa originálnej predlohy je jasné, že bude doslova napumpované sexom. Pozrite sa ale, ako tieto hviezdy vyzerajú, kým sa zapnú kamery!

Hoci niet pochýb o tom, že dievčatá budú počas svojej šou pekelne sexi, na skúškach sa človek predsa len oveľa pohodlnejšie cíti v obyčajných tričkách, teplákoch a bez mejkapu. A presne tak vyzerajú aj na videu, ktoré sa k nám dostalo. 

Tvoja tvár Lady Marmelade

Hviezdy sa na ňom vykrúcajú ako o dušu, no už na prvý pohľad nikomu neunikne, že vyzerajú úplne inak ako bežne na obrazovkách. Baby stavili na úplnú ležérnosť a so stajlovaním si veru nerobili žiadne starosti. A tak vy, naši čitatelia, máte možnosť vidieť, že aj celebritné Slovenky sú v bežnom živote "obyčajné" ženy, ktoré sa najlepšie cítia vo voľnom oblečení a bez nánosu kopy líčidiel. A prirodzenosť im rozhodne pristane. 

Dievčatá si s líčením a účesmi v súkromí starosti nerobia.
Zobraziť galériu (7)
Dievčatá si s líčením a účesmi v súkromí starosti nerobia.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Takto baby makali na čísle, ktoré na Markíze uvidíte už dnes večer.
Zobraziť galériu (7)
Takto baby makali na čísle, ktoré na Markíze uvidíte už dnes večer.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Ja som  už vypadla z kondičky a trošku som zabudla, ako byť sexi, ale s babami sme to opäť objavili a dúfam, že to bude dobré aj pre divákov, lebo mňa to veľmi baví,” povedala pre Markízu Barbora Švidraňová, ktorá si do šou odskočila z materskej dovolenky, ktorú trávi starostlivosťou o synčeka Gabriela. 

A hoci to tak možno na prvý pohľad nevyzerá, vystúpenie krásnych dám bude doslova naložené sexepílom a poriadne horúce. Svoje o tom vie aj Dano Dangl, ktorý jeho finálnu verziu okomentoval slovami hovoriacimi za všetko. „Príjemný, farebný, hudobno-tanečný zosynchronizovaný bordel,“ vyjadril sa na margo pekelnej Moulin Rouge šou, ktoré dievčatá predvedú na Markíze už dnes večer. 

Viac o téme: Mirka PartlováBarbora ŠvidraňováEmma DrobnáLenka VavrinčkováTvoja Tvár Znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu