Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Intímna FOTO čerstvej mamičky Partlovej: Všetkým ukázala, ako si odsáva mlieko!

Čerstvá mamička Mirka Partlová ukázala, ako si z prsníka odsáva mlieko. Zobraziť galériu (5)
Čerstvá mamička Mirka Partlová ukázala, ako si z prsníka odsáva mlieko. (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA - Mirka Partlová (34) v týchto chvíľach prežíva najšťastnejšie chvíle svojho života. Krátko pred Štedrým dňom sa z nej totiž stala mama malého synčeka. Aktuálne sa tak jej príspevky na sociálnych sieťach točia najmä okolo mamičkovskej tematiky. No najnovšie zverejnila poriadne intímnu fotku... Všetkým ukázala, ako si odsáva mlieko!

Svet Mirky Partlovej sa aktuálne točí okolo jej novorodeného synčeka. Jeho meno doposiaľ neprezradila, pri fotkách uvádza vždy len iniciály J. D. G. No hoci detaily o svojom potomkovi prezradiť nechce, na ostatné informácie ohľadom svojho mamičkovania skúpa nie je. 

Aktuálne na sociálnu sieť Instagram zavesila fotku, ktorá je na jej pomery až neobvykle intímna. Hoci je celá rozmazaná a nič nevidno jasne, stále sa dá rozpoznať, že si herečka na zábere odsáva mlieko z prsníka. Aby predsa len nebolo čokoľvek odhalené, plavovláska tie najintímnejšie miesta ešte prekryla čerešničkami.

Galéria: Takto Mirka Partlová prežívala tehotenstvo

„Kojiť - nekojiť? Ako dlho? Dokedy? Odsávať mlieko - neodsávať? Pomôže to pri tvorbe mliečka, ak je ho málo? Keby mi niekto povedal pred rokom, že sa budem zaoberať týmito otázkami, tak ho vysmejem. Ale zisťujem, že je to celkom veda,“ napísala Partlová k fotke a ešte spresnila: „Mliečko odsávame 2-fázovou odsávačkou, podporujeme tým väčšie množstvo tvorby mliečka pre žrúta.“

FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Mirka Partlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu