Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PREBOHA! Paviel Rochnyak išiel donaha: Odložte poháre, z pohľadu na TOTO vám zabehne!

Paviel Rochnyak, dnes Bendler, odhodil zábrany. Zobraziť galériu (7)
Paviel Rochnyak, dnes Bendler, odhodil zábrany. (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA – Kontroverzný kaderník, ktorý si už dnes hovorí Paviel Bendler (33), dokázal svojimi počinmi neraz šokovať širokú verejnosť. Tentoraz pritvrdil a pochválil sa rovno fotkou v Adamovom rúchu!

Do pamäti ľudí sa zapísal ako prominentný hairstylista, ktorý nesmel chýbať na žiadnej šoubiznisovej párty. Niekto si ho možno pamätá z čias, keď bol účastníkom šou Celebrity camp. To ešte vyzeral ako blonďavá bábika, ktorú si verejnosť neraz v tvári mohla zmýliť so ženou. Dnes je všetko inak!

Paviel postupom času celkom zmenil imidž aj meno. Vzal si priezvisko svojej mamy, na akciách ho nájdete zriedkavo, ak vôbec, a teraz skôr pripomína partnera bábiky Barbie, Kena. Blond hrivu vymenil za krátky tmavý zostrih, zamakal na postave a vystavuje ju na obdiv svetu.

A tentoraz doslova v plnej kráse. Paviel sa rozhodol potešiť oči svojich fanúšikov a na instagramovom profile im seba naservíroval na zlatom podnose, a to úplne nahého. Odfotografoval sa vo svojom šatníku, kde údajne premýšľal o tom, čo si obliecť. „Ja chodím doma nahý,“ vyjadril sa v odpovedi na komentár k fotke.

Paviel Rochnyak po byte chodí nahý.
Zobraziť galériu (7)
Paviel Rochnyak po byte chodí nahý.  (Zdroj: Instagram P.R.)

Viac o téme: Paviel Rochnyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu