Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TRAGICKÉ Vianoce známeho Slováka: Mama v nemocnici, otec v zlom stave, strýko ZOMREL!

Paviel Rochnyak prežíva obrovské trápenie. Zobraziť galériu (6)
Paviel Rochnyak prežíva obrovské trápenie. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Hoci sú Vianoce najdôležitejším kresťanským sviatkom, pre mnohých ide najmä o dni, kedy má byť rodina pokope. Pre prominentného kaderníka Paviela Rochnyaka boli posledné dni o to smutnejšie. Zákerný koronavírus totiž poslal do nemocnice oboch jeho rodičov, mama má obojstranný zápal pľúc, otec je v zlom stave a jeho strýko... Zomrel.

Pandémia koronavírusu si každým dňom pripisuje na svoje konto tisícky užialených rodín po celom svete. Aktuálne dostala do smútku aj známeho kaderníka celebrít Paviela Rochnyaka. V posledných dňoch bol na sociálnych sieťach menej aktívny a zatiaľ čo väčšina ľudí rozposielala vianočné priania, on sviatky úplne odignoroval. 

TRAGICKÉ Vianoce známeho Slováka:
Zobraziť galériu (6)

Osud mu totiž uštedril rovno trojitú ranu. „Milí priatelia, ospravedlňujem sa, že som vám neposlal žiadne vianočné priania, pretože Vianoce sú pre mňa peklo!“ napísal na Instagram počas sviatkov Rochnyak. Jeho najbližších totiž skolil zákerný koronavírus a v nemocnici bojujú o život. Jeho strýko, bohužiaľ, svoj najťažší zápas prehral. 

„Moja mama dostala už druhýkrát Covid a tentokrát má ťažký priebeh, dostala obojstranný zápal pľúc a včera už ju hospitalizovali. Covid dostal aj môj otec a je v zlom stave. A včera umrel môj ujo (mamin brat) bol dlho v nemocnici, mal Covid,“ priznal svoje obrovské trápenie Paviel. Niet divu, že nad oslavou sviatkov ani nepomyslel. „Ľudia, ja sa asi idem zblázniť,“ dodal. Prajeme veľa síl!

TRAGICKÉ Vianoce známeho Slováka:
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Paviel Rochnyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu