Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NAJHORŠÍ DEŇ v živote známeho Slováka: SMRŤ milovaného otca!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Prišiel deň, ktorého som sa veľmi obával! Aj takýmito slovami oznámil Paviel Rochnyak svojim priateľom a followerom, že jeho milovaný otec zomrel. Prominentný kaderník sa strachoval o zdravie svojich rodičov už od Vianoc, keď obaja bojovali s ochorením COVID-19. Jeho mama našťastie tento boj zvládla. Otec, žiaľ, odišiel na večnosť...

Prominentný kaderník Paviel Rochynak patrí k jedincom, ktorí na sociálnych sieťach informujú aj o svojom súkromí. Krátko po Vianociach sa na Instagrame zveril s tým, že COVID-19 výrazne zasiahol aj jeho rodinu. Jeho ujo na ochorenie zomrel, rodičia skončili vo vážnom stave v nemocnici. 


TRAGICKÉ sviatky známeho Slováka: Mama je konečne doma z nemocnice, ale... Otec je na tom STÁLE ZLE!


Pár týždňov nato sa Paviel zveril, že mame sa podarilo nad ochorením vyhrať. Zdravotný stav jeho otca bol však naďalej veľmi vážny. Počas uplynulého víkendu však prominentný kaderník oznámil tú najsmutnejšiu správu. A to, že jeho otec zomrel. 

NAJHORŠÍ DEŇ v živote
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

„Ty si ma vždy vedel rozosmiať. Opustil si nás... Som ti vďačný za všetko. Ľúbim ťa. Budeš v mojom srdci. Odpočívaj v pokoji,” napísal na Instagrame Paviel, ktorý pridal aj niekoľko fotografií muža, ktorý mu dal život. 

Pod Rochnyakovým príspevkom sa začali hromadiť kondolencie od priateľov a followerov. Aj my Pavielovi vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: Paviel Rochynak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu