Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módny výstrelok Paviela Rochnyaka: V spoločnosti s predraženým igelitom na hlave!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (15)
Paviel Rochnyak (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - Je to skrátka fenomém! Paviel Bendler (33), známejší pod priezviskom Rochnyak, sa opäť raz postaral o módny uragán. Kaderník počas druhého dňa Fashion Live! nenechal nič na náhodu a vďaka svojmu extravagantne ladenému outfitu bol absolútne neprehliadnuteľný. Aha, čo si dal na hlavu!

Paviel presne vie, ako zaujať a dáva to patrične najavo. Kaderník sa už niekoľkokrát na spoločenských udalostiach objavil odetý v kúskoch, ktoré sa neskôr na Slovensku stali absolútnym hitom. Tentokrát si známy švihák zadovážil transparentný klobúčik, na prvý pohľad pripomínajúci igelit. A ak by ste si náhodou povedali, že ide o bohapustý gýč, dávajte pozor!

Paviel Rochynak prišiel do spoločnosti opäť v netradičnom outfite. Tentokrát zaujal plastovým klobúkom.
Zobraziť galériu (15)
Paviel Rochynak prišiel do spoločnosti opäť v netradičnom outfite. Tentokrát zaujal plastovým klobúkom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kaderník prišiel zladený od hlavy po päty, opäť však nevynechal netradičný prvok.
Zobraziť galériu (15)
Kaderník prišiel zladený od hlavy po päty, opäť však nevynechal netradičný prvok.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Čiapka totiž pochádza z dielne luxusného módneho domu a v prepočte stojí cca 1000 €. K nemu doladil brošňu rovnakej značky v cene okolo 700 € a topánky za ďalších 1000 €. K tomu Paviel nahodil klasické džínsy, tielko, zlatú sieťku, smotanové sako a outfit ako lusk bol na svete.

Hoci sa jeho štýl niekomu môže zdať pomerne kontroverzný, s istotou vieme povedať, že minimálne čo sa klobúčiku týka, v blízkej dobe v ňom určite uvidíme viacero známych žien. A to aj napriek tomu, že nejde o najnovšiu kolekciu. Nuž, Paviel je proste ikona!  

Viac o téme: Paviel Rochnyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu