Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vondráčková v ŠOKU zo správania svojho muža: Dozvedela sa o rozchode z Facebooku?!

Lucie Vondráčková je z celej situácie v šoku. Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková je z celej situácie v šoku. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Verejnosť minulý týždeň prekvapila správa o rozchode českej speváčky Lucie Vondráčkovej (38) a jej manžela Tomáša Plekanca (35). Hokejista o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook. No hoci to spočiatku pôsobilo, že dvojica sa na tomto kroku dohodla, dnes je už jasné, že všetko bolo inak. Plavovláska zostala pekne šoku - dozvedela sa o ich definitívnom konci z internetu?!

Vyplýva to zo slov, ktoré Lucie Vondráčková povedala pre televíziu Prima. „Nikdy sme ako rodina nedávali fotky detí, ani z dovoleniek, ani z rodinných osláv. Takže ma prekvapila tá potreba to okamžite zdieľať, keď sme to ešte nenazdieľali ani my dvaja sami. A tiež to, že sme na to s chlapcami zostali sami,“ povedala úprimne speváčka pre magazín Top Star. „Tá rýchlosť je zbesilá, ale to tak asi hokejisti majú,“ dodala.


Vondráčkovej skrachovalo manželstvo: Je to oficiálne, fanúšikovia sú v šoku!


Vyznieva to teda tak, akoby plavovláska situáciu, ktorá medzi nimi vtedy nastala, ešte úplne neuzavrela a hoci to medzi sebou nemali úplne doriešené, hokejista za tým všetkým dal nečakane definitívnu bodku a informáciu zverejnil na sociálnej sieti. No a práve to speváčku šokovalo. Napriek tomu vraj hnev a krivdu necíti a váži si to, čo spolu zažili.

„Pre mňa je teraz najdôležitejšie, aby chalani boli veselí, pokračovali v školách a krúžkoch, ktoré majú, aby sa ich to dotklo čo možno najmenej,“ prízvukovala Vondráčková, ktorá si tiež nemyslí, že by za krachom ich vzťahu mala stáť tenistka Lucie Šafářová. „Nie je v tom podľa mňa nikto tretí. To je život! My sme žili krásnych 8 rokov, ktoré boli pekné. Niečo končí a niečo začína. Človek to tak musí brať,“ dodala speváčka. 

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu