Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozvracačka rodiny? Plekancova milenka prehovorila: Ja mám svedomie čisté!

Lucie Šafářová sa necíti vinná za rozpad Vondráčkovej a Plekancovho manželstva. Zobraziť galériu (5)
Lucie Šafářová sa necíti vinná za rozpad Vondráčkovej a Plekancovho manželstva. (Zdroj: Instagram L.S.)

PRAHA – Naťahovaniu medzi Luciou Vondráčkovou (38) a Tomášom Plekancom (35) ešte zďaleka neodzvonilo. Hoci obaja tvrdili, že rozpadom ich vzťahu nie je nikto tretí, Pleky vyšiel s pravdou von a priznal sa k vzťahu s Luciou Šafářovou (31), s ktorou sa však mali dať dokopy až po definitívnom odlúčení manželov. Konečne prelomila mlčanie aj tenistka!

Mnohé fanúšičky Vondráčkovej jej dávali za vinu rozpad manželstva. Dokonca aj jej vlastní fanúšikovia sa od nej odvracali, lebo sa im nepáčilo jej údajne správanie. Vyznievala ako rozvracačka rodiny, a to aj napriek hokejistovmu vyhláseniu, že za krachom jeho vzťahu nie je nikto tretí. Jeho následné priznanie, že sa schádza so Šafářovou, na športovkyňu nevrhalo veľmi dobre svetlo. „Kto ma pozná vie, že som nikdy nerozvrátila rodinu,“ vyjadrila sa pre český denník Sport.

Bronzová medailistka z Rio de Janeira sa konečne rozhodla prehovoriť. Hráč Montrealu ju vraj chodieval povzbudzovať na turnaje. „Bolo príjemné, že sa Tomáš zašiel pozrieť. Vzhľadom k celej situácii som nevedela, či mi má ísť fandiť alebo nie. Ale ja mám svedomie čisté, takže nemám prečo cítiť sa blbo,“ dodala tenistka. Ako tvrdí aj hokejista, stretávať sa vraj začali, až keď bolo jasné, že jeho manželstvo speje k rozvodu.  

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš PlekanecLucie Šafářová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu