Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Experti si posvietili na Vondráčkovú: KLAME!

Lucie Vondráčková vraj podľa expertov nehovorí pravdu. Zobraziť galériu (5)
Lucie Vondráčková vraj podľa expertov nehovorí pravdu. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA – Pred týždňom oznámil český hokejista Tomáš Plekanec (35) rozchod s manželkou Luciou Vondráčkovou (38) na Facebooku. Speváčka rozchod nenesie dobre, aj keď sa tvári hrdinsky. Experti v tom však majú jasno. Vondráčková jednoznačne klame!

Už to, že rozchod oznámil známy český hokejista na sociálnej sieti, speváčku šokovalo, keďže veci zo svojho súkromia nezvykli zdieľať s verejnosťou. K rozchodu sa vyjadrila Lucie v rozhovore pre televíziu Prima, kde sa snažila vyzerať ako hrdinka, no experti na neverbálnu komunikáciu tvrdia niečo celkom iné.

Na otázky, či je za ich rozchodom tretia osoba – údajne česká tenistka Lucie Šafářová –odpovedala negatívne. Podľa odborníkov však klame, o čom napovedá uhýbanie pohľadom doľava, napriek tomu, že mladá mamina je praváčka a pre pravákov je takýto manéver neprirodzený. „Podľa posledných vedeckých výskumov, najmä z USA, kde sa zaoberajú nonverbálnou komunikáciou na vysokej úrovni, to znamená, že si taký človek danú odpoveď na otázku vymýšľa a hľadá ju vo svojej fantázii,“ povedal podľa Blesku Vladimír Svoboda, odborník na reč tela.

Lucie teda zrejme nie je úprimná nielen k verejnosti, ale ani sama k sebe. Zakaždým, keď sa otázka obrátila smerom k tretej osobe, známa Češka sa akoby snažila zakryť skutočnosť a svoje emócie mimikou, o čom podľa experta na reč tela jasne hovoria signály, ktoré vysielala. Na Lucii je jasne vidieť, že ju rozchod zasiahol. Otázkou teda ostáva, či je za rozchodom Tomáša a Lucie skutočne tretia osoba.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu