Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vondráčkovej skrachovalo manželstvo: Je to oficiálne, fanúšikovia sú v šoku!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec už viac netvoria pár. Zobraziť galériu (4)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec už viac netvoria pár. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA/MONTREAL - Idylke je koniec! Speváčka Lucie Vondráčková (38) a hokejista Tomáš Plekanec (35) sa rozišli. Správu o rozchode zverejnil športovec na facebooku a väčšinu fanúšikov tým poriadne šokoval. Prominentná dvojica totiž tvorila dokonalý pár a z ich sedemročného manželstva vzišli dvaja synovia.

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec boli vždy považovaní za pekný a harmonický pár. V kariérach sa vzájomne podporovali a majú spolu dvoch synov - 6-ročného Matyáša a o tri roky mladšieho Adama. Ich láske je však už koniec. 

„Rád by som vás informoval o nie tak celkom verejných veciach. Ja a Lucie by sme vám chceli oznámiť, že po vzájomnej dohode sme dospeli k záveru, že v našom vzťahu už ďalej nebudeme pokračovať. Aj napriek tomu sa budeme snažiť zostať tými najlepšími rodičmi pre našich synov,” oznámil prostredníctvom facebooku známy športovec a dodal, že sa k tejto citivej téme nebudú viac vyjadrovať.     

Fanúšikovia neskrývajú svoje sklamanie. „Vždy ste vyzerali ako reklama na šťastie. Je mi to veľmi ľúto. Nedokážem tomu uveriť. Kam sa vytratila vaša láska?” znejú niektoré z vybraných reakcií.

Speváčka zverejnila na facebooku svadobnú fotografiu a pridala k nej takýto komentár: „Láska sa pýta priateľstva - Prečo si na svete, keď existujem ja? Pretože ty spôsobuješ bolesť a rany, ale ja ich liečim. Ďakujem za vaše priateľstvo, vďaka ktorému viem, kde mám domov. Vaša Lucie.”

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková tvorili krásny pár.
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková tvorili krásny pár.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu