Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náhly zvrat v rozchode Vondráčkovej a Plekanca: Hokejista priznal vzťah s tenistkou a... TAKTO to celé naozaj bolo!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec začiatkom augusta oznámili rozchod. Zobraziť galériu (7)
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec začiatkom augusta oznámili rozchod. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Rozchod Lucie Vondráčkovej (38) a Tomáša Plekanca (35) už nič nezachráni. Hokejista sa po dlhom mlčaní konečne k celej situácii vyjadril. Podľa jeho slov je Lucia klamárka, ktorá sa pretvaruje... A priznal , že sa stretáva s tenistkou Luciou Šafářovou (31).

Pred dvomi týždňami oznámil hráč Montrealu, že jeho manželstvo s českou speváčkou je v troskách a idú od seba. Ďalej situáciu odmietol komentovať. Jeho ešte stále manželka sa vyjadrila pre televíziu Prima, že o rozchode netušila a konanie jej muža ju šokovalo. Poprela aj to, že by sa Tomáš mal stýkať s niekým iným. Všetko je však úplne inak.

Rodák z Kladna prelomil mlčanie a k uplynulým udalostiam a informáciám, ktoré obehli médiá, sa vyjadril na Facebooku. Podľa jeho slov mala dokonca sama Lucia iniciovať rozvod už dávno pred oficiálnym vyhlásením, takže o tom, že bola šokovaná, nemôže byť ani reč. „S Luckou sme ako manželia nefungovali už niekoľko mesiacov, vlastne už posledné dva roky. Každý sme si žili po svojom, pri pobyte v Česku sme sa nevídali skoro vôbec. Obom nám záležalo hlavne na tom, aby sme dobre vychovávali naše deti,“ objasnil Plekanec situáciu.

Športovec sa priznal aj k tomu, že sa naozaj stretáva s tenistkou Luciou Šafářovou. Ona však nie je dôvodom rozpadu manželstva, keďže k ich stretnutiam došlo až po definitívnom ukončení vzťahu so speváčkou. „Rozchod je čisto vec nás dvoch a nie je za ním nikto tretí. Ani z mojej, ani z Luckinej strany. Môžu zaň len a len naše dlhodobé nezhody,“ oznámil na margo údajných novovzniknutých vzťahov.

Lucia tak vyzerá ako klamárka, ktorá sa dokáže poriadne pretvarovať. „Na definitívnom rozchode sme sa dohodli spoločne, bez emócií, pár dní pred tým, než som to oznámil na Facebooku. Rovnako tak mala po dohode urobiť Lucka. Ťažko tým tak mohla byť prekvapená alebo zaskočená, ako sa vyjadrila vo svojich televíznych rozhovoroch. Sama prišla s návrhom na koniec nášho vzťahu už zhruba pred rokom. A ako som sa teraz dozvedel, už mala v Kanade dohodnutú spoluprácu s rozvodovou právničkou,“ dodáva Tomáš, ktorý ako sám tvrdí, je z rozpadu ich manželstva smutný, no priznáva, že vinu na tom nesú obaja.

Viac o téme: Lucie VondráčkováTomáš Plekanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu