Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toľko sexepílu ste na pódiu ešte nevideli: Svetová hviezda namäkko z našich Twiinsiek!

Twiins Zobraziť galériu (6)
Twiins (Zdroj: Instagram TWiiNS)

BELEK - Dokázali to, čo ešte nikto! Daniela a Veronika Nízlové (32) z dua Twiins sú hotovým národným pokladom. Po tom, ako sa im ako jediným zo Slovenska podarili nahrať duety so Seanom Paulom či Flo Ridom, na konto si môžu pripísať ďalší medzinárodný úspech. Na pódium si ich totiž najnovšie vyžiadala ďalšia hviezda svetového rázu. Pozrite sa, ako to roztočili!

Môžeme byť na ne skutočne hrdí! Dvojičky z dua Twiins sú na scéne už dlhé roky a hoci začínali ako detské hviezdičky, neupadli do zabudnutia. Práve naopak. Makajú na sebe čoraz viac a môžu sa pýšiť úspešnými spoluprácami so svetovými interpretmi, ktoré dotiahli na najvyššie priečky zahraničných hudobných rebríčkov.

Twiins Burak Turecko
Pred niekoľkými dňami sa dievčatá vrátili z dovolenky v slnečnom Turecku, kde trávili pobyt v spoločnosti diváčok Dámskeho Klubu, s jeho moderátorkou Karin Majtánovou a herečkou Bibianou Ondrejkovou. Počas týždňovej babskej jazdy si na konto môžu pripísať ďalší poriadny úspech. Na svoj koncert si ich prizval producent Burak Yeter, autor známeho letného hitu Tuesday. A práve ten si s ním naše krásky zaspievali pred stovkami nadšených ľuďmi.

Twiins Burak Turecko 2
Sestry Nízlové očarili tureckého DJ-a Buraka Yetera.
Zobraziť galériu (6)
Sestry Nízlové očarili tureckého DJ-a Buraka Yetera.  (Zdroj: archív Twiins)

Toľko sexepílu ste na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív Twiins)

A to nie je všetko. Na svoje vystúpenie si ich slávny DJ zavolal rovno trikrát. Už na prvom koncerte totiž medzi ľuďmi Twiinsky spôsobili hotové šialenstvo. Okrem spevu predviedli aj poriadne sexi pohyby, ktoré dostali do varu všetkých prítomných. Nuž, vyzerá to tak, že sestry si vysoké pracovné nasadenie neodpustia ani počas dovolenky a je dosť možné, že po veľkom úspechu, ktorý počas dvoch dní v Beleku zožali, sa možno dočkáme aj ďalšej medzinárodnej spolupráce.

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu