Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovské tajomstvo slovenskej herečky (29): Vzťah so zajačikom... Má len 20!

Slovenská herečka sa pochválila  mladším partnerom Zobraziť galériu (5)
Slovenská herečka sa pochválila mladším partnerom

BRATISLAVA - A je to vonku! So vzťahmi s mladšími mužmi akoby sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Do klubu žien so "zajačikmi" najnovšie pribudla Kristína Mečko (29), ktorá je verejnosti známa ako speváčka z tria Lady Colors, či ako herečka z Paneláku a niekoľkých ďalších seriálov. Tá sa dala dokopy s o deväť rokov mladším partnerom a... Pozrite sa, ako im to pristane!

Podľa našich informácií by zaľúbenci mali tvoriť pár približne rok. Nešlo však o žiadnu lásku na prvý pohľad. Dvojica sa prvýkrát stretla úplnou náhodou na námestí v Žarnovici a hoci Milanovi padla Kristína do oka hneď, tmavovlasá kráska si od zamilovaného zajačika držala odstup a jeho snahu o komunikáciu ignorovala.

Milan sa však odbiť nedal a Kristínu vyhľadal na sociálnej sieti. Brunetka mu teda napokon dala šancu a približne pol roka fungovali ako dobrí kamaráti. Po spoločných rozhovoroch, stretnutiach a výletoch priateľstvo vyústilo do lásky a dnes už sa herečka svojím vzťahom pýši aj na sociálnej sieti.

Kristína a Milan tvoria pár už približne rok.
Zobraziť galériu (5)
Kristína a Milan tvoria pár už približne rok.  (Zdroj: Archív K.M.)

Kristína Mečko je členkou skupiny Lady Colors.
Zobraziť galériu (5)
Kristína Mečko je členkou skupiny Lady Colors.  (Zdroj: archív Lady Colors)

„Kristínka je veľmi citlivý a morálne založený človek a zbaliť ju je priam nemožné. Ale keď neustále básnila o tom, aký je Miňo skvelý kamarát a že si konečne s niekým tak perfektne rozumie, hneď mi bolo jasné, že toto len pri kamarátstve neskončí,“ povedala nám jej kolegyňa Lenka Rakárová zo skupiny Lady Colors. Nuž, treba uznať, že dvojici to spolu pristane a tvoria skutočne pekný pár.

Viac o téme: Lady ColorsKristína Mečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu