Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozvedený Heriban o novej žene po jeho boku: Toto prezradil o ich vzťahu!

Jozef Heriban a Vanda Tureková Zobraziť galériu (8)
Jozef Heriban a Vanda Tureková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Spisovateľ Jozef Heriban (64) sa v nedeľu objavil v spoločnosti s novou ženou po svojom boku a hneď spôsobil veľký rozruch. V septembri minulého roka sa totiž prevalilo, že jeho 40-ročné harmonické manželstvo s moderátorkou Alenou Heribanovou (62) stroskotalo. No ako sa zdá, samota ho netrápi, práve naopak. Na galavečer prišiel s exmanželkou Dušana Cinkotu, herečkou Vandou Turekovou (45). Zaujímalo nás preto, či tvoria pár.

Minulý rok v septembri sa prevalila šokujúca informácia o krachu jedného z najharmonickejších párov nášho šoubiznisu. Po 40-tich rokoch svoj vzťah ukončili moderátorka Alena Heribanová a spisovateľ Jozef Heriban. Hoci tvrdili, že za rozchodom nie je nikto tretí, po 4 mesiacoch sa práve spisovateľ objavil v spoločnosti s „novou partnerkou”.

Na slávnostné udeľovanie cien Krištáľové krídlo prišiel po boku bývalej manželky herca Dušana Cinkotu Vandy Turekovej. V spoločnosti mladšej dámy doslova prekvital, rozdával úsmevy na všetky strany a prehliadnuť sa rovnako nedali ani milé gestá, ktoré svojej večernej partnerke po celý čas venoval.

Preto nás zaujímalo, ako to medzi nimi je. Je to jeho nová partnerka? „Vandu Turekovú som spoznal pred tromi týždňami na silvestrovskej milonge. Sme členmi spoločenského klubu argentínskeho tanga“ uviedol Heriban. Viac detailov neprezradil.

Hoci sa s Vandou poznajú krátko, vybral si ju ako partnerku na prestížnu udalosť a musel rátať s tým, že sa pozornosti okolia nevyhnú. Nechajme sa prekvapiť, či ide o začiatok nového vzťahu, alebo ostanú iba kamarátmi. Fotografie dvojice v spoločnosti nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Jozef HeribanVanda Tureková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu