Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželstvo Heribanovcov je v troskách: Priznali rozvod a... Tomuto neuveríte!

Alena Heribanová a Jozef Heriban Zobraziť galériu (8)
Alena Heribanová a Jozef Heriban

BRATISLAVA – Definitívny koniec! Moderátorka Alena Heribanová (62) a spisovateľ Jozef Heriban (64) patrili roky k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Po viac ako 39 rokoch ich manželstvo stroskotalo. Obaja manželia nám rozvod potvrdili. Jedna vec vás však na ich rozchode prekvapí. Čítajte!

Alena Heribanová s manželom Jozefom už netvoria pár. Podľa našich informácií spisovateľ podal žiadosť o rozvod. Manželia spolu žili 39 rokov a vychovali spolu dve dcéry - Tamaru a Barbaru. Tie sú už obe vydaté a každá z nich má dcérku.

To, že sa ich rodina rozpadá, nám potvrdili obaja manželia. „Ospravedlňujem sa, ale nemôžem takúto citlivú súkromnú záležitosť riešiť s novinármi. Ďakujem za pochopenie,” reagovala na naše otázky bývalá moderátorka. Jej už čoskoro bývalý manžel Jozef prezradil o ich rozvode o niečo viac.

„Po vzájomnej dohode som podal návrh na rozvod. Na všetkom sme dohodnutí. Budeme ďalej žiť spolu ako priatelia,“ povedal nám bez okolkov Heriban. Slová, že budú naďalej spolu žiť, mnohých určite prekvapia. Keďže bývalá hlásateľka pracuje väčšinu času v Rakúsku, zrejme to nebude až taký problém a kvôli dcéram a vnučkám sa budú snažiť naďalej v pohode vychádzať. Príčinu rozpadu vzťahu sme sa nedozvedeli.

Viac o téme: Alena HeribanováJozef Heriban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu