Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Parkourista Johnny z TV reklamy: 40 zlomenín!

Ján „Johnny“ Minárik PR článok Zobraziť galériu (2)
Ján „Johnny“ Minárik (Zdroj: Slovenská sporiteľňa)

Predstavte si, že máte kosti také krehké, že každý väčší pád pre vás môže znamenať zlomenú ruku či nohu. Pripomína vám to film Vyvolený s Bruceom Willisom? Ťažko uveriť, že pre známeho parkouristu Jána „Johnnyho“ Minárika to nebol film, ale drsná každodenná realita.

Došlo to až tak ďaleko, že do 14 rokov nazbieral – a teraz sa držte – 40 zlomenín! Je to neuveriteľné najmä preto, že dnes ho celé Slovensko pozná najmä vďaka televíznej reklame Slovenskej sporiteľne, kde skáče, behá, robí saltá a preskakuje autá. Áno, to je tá reklama, kde uteká za mobilom, ktorým platí cez strechu taxíka, preletí cez kvetinárstvo či v šmyku na kolenách zaplatí mobilom v kaviarni na rušnej ulici.

Za všetko môžu lieky, ktoré Johnny v detstve bral na liečbu silnej astmy a alergií. Tie spôsobili, že mu zredli kosti a každý väčší pád spôsobil zlomeninu. Ako sa v takomto stave dokázal dostať až na televízne obrazovky?

„Pravidelné tréningy, rôznorodá strava a všestranný sebarozvoj – vďaka tomu som si dokázal dať telo znovu do poriadku a od 14tich rokov som už žiadnu ďalšiu zlomeninu nemal. Keď prišla ponuka natočiť reklamu, kde som mohol využiť to, čo ma baví, teda break-dance a parkour, tak prečo nie? Parkouristické a freerun triky sa v reklamách nevidia každý deň,“  odpovedá s úsmevom dnes už 23 ročný Johnny.

„Slovenská sporiteľňa je najväčšia digitálna banka, s našou apkou George už bankuje vyše 400 000 ľudí, medzi prvými sme spustili Apple Pay, aj Google Pay, a zbierame aj prestížne ocenenia za banku roka na Slovensku. Preto aj v reklame chceme ukázať, že sme nielen lídrom v inováciách a digitalizácii, ale aj v mobilnom bankovaní.A tak je spot s Johnnym iný, ako sme pri bankách zvyknutí,“  dopĺňa Dáša Juríková, riaditeľka odboru marketingu a rozvoja značky Slovenskej sporiteľne.

Ak aj vy máte taký rýchly život ako Johnny, tak šetrite čas a namiesto hotovosti plaťte napríklad mobilom alebo vyskúšajte banku v mobile. Vďaka šikovným aplikáciám ako je George už nemusíte chodiť kvôli všetkému do pobočky. Navyše, Slovenská sporiteľňa aktuálne ponúka účet zadarmo pre všetkých nových klientov, takže ak chcete platiť mobilom, už vám v tom naozaj nič nebráni.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu