Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Umierajúci starec nechal susedom obrovské prekvapenie: Veľké vrece a v ňom...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BARRY - Veľké prekvapenie zažila tento týždeň mladá rodina z Walesu, ktorej nedávno zomrel obľúbený sused. Starý muž urobil neuveriteľnú vec, keď ich dvojročnej dcére zanechal darčeky na štrnásť rokov dopredu.

Osemdesiatnik Ken Watson bol susedom Williamsovcov v meste Barry posledné dva roky. Podľa rodičov si veľmi obľúbil ich dcéru Cadi, ktorá má ešte len dva roky. Krátko po tom, čo zomrel, zazvonila v pondelok pri ich dverách Watsonova dcéra. "Priniesla veľké plastové vrece a ja som si myslel, že nesie nejaké odpadky a chce, aby som ich vyhodil," uviedol Owen Williams. Lenže vo vreci bolo štrnásť úhľadných balíčkov. Rodina vraj netuší, či sused dary zhromažďoval od narodenia Cadi alebo ich nakúpil tesne pred svojou smrťou.

Watson, ktorý sa kedysi živil potápaním a ešte v pokročilom veku skúšal napríklad zoskoky padákom, bol podľa Williamsovcov mimoriadny človek. Rodina zatiaľ nevie, či dcére bude dary dávať postupne alebo s nimi naloží inak. Medzi balíčkami sú vraj najmä knihy a hračky.

Viac o téme: DarčekySused
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu