Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž každý deň čuchal svoje smradľavé spotené ponožky: Škaredo sa mu to vypomstilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ZHANGZHOU - Muž z Číny skončil v nemocnici s ťažkou plesňovou infekciou pľúc v dôsledku každodenného privoniavania k vlastným ponožkám. Chlapík mal zvyk čuchať ich vždy po práci, keď sa prezliekal. Pleseň z jeho spotených nôh sa napokon rozšírila aj do jeho pľúc.

Každý máme svoje denné rituály, no rituál tohto Číňana je skutočne bizarný a navyše, ako sa ukázalo, aj zdraviu škodlivý. Každý deň, keď prišiel z práce domov a prezliekol sa, si privoňal k svojim ponožkám, ktoré mal celý deň na nohách. V dôsledku tejto "záľuby" sa do jeho pľúc rozšírila pleseň, ktorá spôsobila ťažkú pľúcnu infekciu. 

Muž každý deň čuchal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Infekciu spôsobili baktérie vyskytujúce sa na chodidlách pacienta. Keďže ich pravidelne vdychoval, usadili sa mu v pľúcach. V nemocnici v meste Zhangzhou muža prijali ako akútny prípad a okamžite ho podrobili röntgenu. Následne ho hospitalizovali, aby mohli začať liečbu. 

Blondínka (33) si ročne zarobí viac ako 100-tisíc predajom totálneho hnusu: Kúpili by ste TO od nej?

Ľudia s chodidlovým fetišom nie sú ničím výnimočným, aj keď konkrétne tento ponožkový fetiš sa vyskytuje zriedkavo. Začiatkom tohto roka sa napríklad 21-ročná Američanka priznala, že spoznala "ponožkového otecka", ktorý bol ochotný za jej spotené ponožky zaplatiť nehoráznu sumu peňazí.

Viac o téme: ČínaPonožkyInfekciaFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu