Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

AKTUÁLNE Dopravný chaos v Bratislave, hlásené sú viaceré nehody a kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Topky - Maarty)

BRATISLAVA - Doprava v Bratislave sa v stredu ráno začína na niektorých miestach opäť komplikovať. Hlásené sú dopravné nehody i kolóny. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Nehodu dokumentujú v Dúbravke, na križovatke Saratovskej a Drobného, kde sa zrazili dve autá. Blokovaný je najmä smer von z mesta, vodiči sa môžu krátko zdržať. Nehodu odstraňujú aj na Popradskej smerom z Vrakune do centra, na úrovni cintorína. Autobus a osobné auto tam blokujú pravý jazdný pruh, vodiči musia počítať so zdržaním.

Nehoda je aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D1 z Trnavy

So zdržaním treba pre nehodu počítať aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D1 z Trnavy i na výjazde z Petržalky na Most SNP, kde je blokovaný ľavý jazdný pruh. Nehoda sa stala aj na vjazde do Bratislavy po diaľnici D2 pred odbočkou Petržalka/Pečňa.

Prejazdný je tam iba ľavý jazdný pruh, vodiči si postoja v kolóne 20 minút. Nehoda je hlásená aj na Račianskej ulici pri Mladej Garde smerom do centra, kde treba rovnako počítať so zdržaním. Nehodu dokumentujú aj na vjazde do Lamača zo Záhorskej Bystrice, na kruhovom objazde, kde sa zrazili sa dve autá.

Približne s 20-minútovým zdržaním treba počítať aj na diaľnici D1 od nákupného centra na Ivanskej ceste po Prístavný most, i na kruhovom objazde vo Vrakuni v smere do centra. Zhruba 15-minútové zdržanie hlásia vodiči na vjazde do Bratislavy po D2 zo Stupavy, ale aj na Račianskej smerom do centra mesta. Do desať minúť si vodiči postoja na D2 na trase Stupava - Lamač - Sitina, ako aj na D1 na trase Zlaté piesky - Prievoz - Prístavný most. 

V Bratislave na Slovnaftskej ceste je zároveň uzavreté železničné priecestie, obchádzka vedie po súbežnom priecestí. Rýchlosť je obmedzená na 30 kilometrov za hodinu.

Pre práce v jednom pruhu na D2 z Malaciek sa tvoria kolóny 

Pre plánované práce v jednom jazdnom pruhu na diaľnici D2 z Malaciek do Bratislavy sa tvoria rozsiahle kolóny. Upozorňuje na to polícia na sociálnej sieti. Vodičov vyzýva na zvýšenie pozornosti. 

"V dôsledku plánovaných prác v jednom jazdnom pruhu na diaľnici D2 v smere do Bratislavy z Malaciek dochádza v úseku zhruba 55 km diaľnice, v blízkosti zjazdu k obchodnému centru, k tvorbe rozsiahlych kolón," približuje polícia.

 

⚠️AKTUÁLNA INFORMÁCIA PRE VODIČOV⚠️ 🚨V dôsledku plánovaných prác v jednom jazdnom pruhu na diaľnici D2 v smere do...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, September 28, 2022

Vodičov v tejto súvislosti vyzýva, aby zvýšili pozornosť, dôsledne sa venovali vedeniu vozidla a aby dodržiavali náležité rozstupy medzi vozidlami. Výzva smeruje najmä vodičom nákladných motorových vozidiel.

Viac o téme: NehodyDopravaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu