Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nicholsonová reaguje na výsledky sčítania: Outfitom poslala drsný odkaz konzervatívcom, Tarabu pobúrila

Taraba si Nicholsonovú po poslednej fotke podal. Zobraziť galériu (5)
Taraba si Nicholsonovú po poslednej fotke podal. (Zdroj: TASR - Michal Svítok, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA/BRUSEL - Najnovšie výsledky sčítania obyvateľov sú na pretrase nie len u širokej verejnosti, ale aj u našich politikov. Za zmienku stojí napríklad aj fakt, že klesol počet ľudí, hlásiacich sa k rímskokatolíckemu vyznaniu. Niektorí majú práve po týchto správach dôvod na nový status a aj fotografiu. Urobila tak aj europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá sa pochválila aj novou, netradičnou sukňou. Tento zjav sa dostal aj ku konzervatívnemu poslancovi Tomášovi Tarabovi (Život-NS), ktorý jej nič nedaroval.

Záborské a Vašečkovia, dajte si pohov

"Cirkev sa dlhodobo cez rôzne pani Záborské snaží mať čoraz väčší vplyv na politiky štátu, avšak je to v príkrom rozpore s tým, ako im klesá počet ovečiek na Slovensku," napísala v statuse europoslankyňa Nicholsonová s tým, že sa otvorene spýtala či by si "Vašečkovia a Záborské" mali dať pohov.

Nicholsonová reaguje na výsledky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Ď. Nicholsonová)

Šokujúca sukňa

To však nebolo všetko, pod týmto statusom sa tiež nachádzala fotografia, ktorá dostala do vývrtky hádam každého konzervatívneho politika na Slovensku, no predovšetkým predsedu Život-NS Tomáša Tarabu, ktorého komentár bol neskôr dokonca zmazaný.

Nicholsonová reaguje na výsledky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Lucia Ď. Nicholsonová)

Čo tak dať vašu tvár na rozkroky? Pýta sa Taraba

To, že mu tento módny zjav práve nepadol do oka jej dal poriadne najavo. "Pevne verím, že po tomto, čo ste si dali Pannu Máriu na rozkrok, sa ujme na Slovensku módna dekorácia vašej tváre na sukniach na tom istom mieste," skritizoval Nicholsonovú Taraba.

Nicholsonová reaguje na výsledky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Tomáš Taraba - predseda Život NS)

Nicholsonová neskôr na kritiku zareagovala po svojom. "Pokiaľ ide o moju sukňu s podobizňou Márie Guadalupskej, o ktorej vo veľkom diskutujú aj velikáni našej politickej scény ako je Taraba, chcem vám povedať toto: je to sukňa, nič menej a nič viac," odkázala im europoslankyňa.

Toto čudo nás reprezentuje v EÚ, kritizuje Belousovová

Na Nicholsonovej sukňu si kritiku prichystala aj bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá europoslankyňu v statuse označila za "čudo". "Fotografia znázorňuje netolerantnú, hlúpu a pokryteckú osobu, ktorá sa snaží zviditeľniť tým, že uráža kresťanov," píše Belousovová.

Nicholsonová reaguje na výsledky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Anna Belousovová)

Viac o téme: SukňaFotografiaLucia Ďuriš NicholsonováTomáš Taraba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu