Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Danko opäť zahviezdil: Politickú dvojičku prirovnal k slávnej skupine, v štúdiu sa začali smiať!

Danko prirovnal dvojicu Kollár-Pellegrini k speváckemu duu Baccara
Danko prirovnal dvojicu Kollár-Pellegrini k speváckemu duu Baccara (Zdroj: Facebook/Andrej Danko, reprofoto TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto sme ešte nevideli. Už ani predsedovi SNS Andrejovi Dankovi nedalo spávať a neuniklo mu, keď sa na televíznych obrazovkách opäť raz objavila dvojica Peter Pellegrini (Hlas-SD) a Boris Kollár (Sme rodina). Tentokrát to ale nenechal tak a ozval sa aj on sám s otázkou hneď v úvode relácie a túto dvojicu prirovnal k slávnemu, španielskemu duu Baccara.

VIDEO Otázka od Andreja Danka rozosmiala hostí v diskusii:

Danko okomentoval ďalšiu spoločnú účasť Kollára a Pellegriniho v diskusii ako duo Baccara (Zdroj: repro TV JOJ)

Všetko sa odohralo vo štvrtkovej relácii Na hrane na TV JOJ, keď moderátorka hneď v úvode prečítala dojmy šéfa SNS s ďalšieho vystúpenia dvojice Pellegrini-Kollár. Toto sa stalo hneď predmetom diskusie hneď v úvode relácie. Pellegrini pripúšťa, že Kollár si doňho kedykoľvek politicky rýpne, no vždy si pri tom zachová značnú kultúru.

Šéf SNS ich vidí už ako spevácke duo

"Danko vás označil za Duo Baccara," povedala moderátorka, pričom hneď po tom sa v štúdiu rozoznela ich najznámejšia pieseň. Kollár pri tom neudržal smiech a vtipne zareagoval. "A vyslovil to správne?" spýtal sa Kollár, na čo už smiech nedokázal zadržať ani sám Pellegrini.

"Určite sa takto necítim. Rozumiem, že mu to chýba a že by asi rád aj on chcel chodiť do diskusií. Nemôžem však za to, koho televízie pozývajú do diskusii," povedal s úsmevom šéf Hlasu-SD, pričom mu pritakal aj Kollár. "Andreja asi už dlho nikto nepozval, tak takto si to kompenzuje. Je mi to ľúto, ale držím mu palce. Keď budú ďalšie voľby, môže zabojovať a keď mu to vyjde, tak bude v týchto diskusiách," uzavrel šéf parlamentu Kollár.

Viac o téme: DiskusiaAndrej DankoBoris KollárPeter PellegriniSme rodinaHlas-SDDuo Baccara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu