Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ibrahim Maiga si nedá pokoj: Kritika očkovania proti KORONAVÍRUSU, do úst si vzal aj Cibulkovú

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR, topky)

BRATISLAVA - Ibrahim Maiga zjavne obľubuje konšpiračné teórie. Svedčia o tom jeho vyjadrenia. Len nedávno zabávač žijúci na Slovensku predostrel príbeh o tom, ako sa niekto snaží koronavírusom znížiť populáciu v Afrike. A teraz? Vyjadril sa k očkovaniu a nezabudol ani na škandál známej slovenskej extenistky.

Ibrahim Maiga opäť konšpiruje: Covid-19 je experiment! Chcú znížiť populáciu v Afrike

Maiga sa podľa jeho slov čuduje, že sa niekto dá očkovať. Prví očkovaní sú podľa neho pokusné králiky. "Nikto ešte nevie, aký dopad to bude mať na naše zdravie. Ja radšej počkám, ak sa dá," napísal na sociálnej sieti.

Ibrahim Maiga
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR - Jakub Kotian)

Na jeho slová reagovala aj polícia. Tá Maigov status na facebookovej stránke Hoaxy a podvody rozobrala vetu po vete.

"Vakcína neprišla na trh v apríli 2020, keďže prebiehal jej vývoj a testovanie, aby si výrobcovia boli istí jej bezpečnosťou. Keďže testovanie neprebiehalo na deťoch a tehotných ženách, tieto skupiny očkované nebudú. Ak by išlo výrobcovi, svetovým elitám a komukoľvek ďalšiemu o chamtivý zisk, očkovanie by bolo povinné pre všetky skupiny obyvateľov. Dnes nie je povinné pre nikoho," reagovala polícia.

ZAMYSLENIE OD IBRAHIMA MAIGU NA NEDEĽU (1.) Na znepokojenie spoločnosti a vytvárania napätie nie je nutné písať a šíriť...

Uverejnil používateľ Hoaxy a podvody - Polícia SR Nedeľa 17. januára 2021

Maigovi tiež odkázali, že si určite bude musieť na vakcínu počkať, keďže by mal spadať až do poslednej skupiny, ktorá bude mať na Slovensku prístup k vakcíne.

Ibrahim Maiga si nedá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ministerstvo zdravotníctva SR)

Neobišiel ani Cibulkovú

Maiga sa vyjadril aj k škandálu, ktorý vyvolalo prednostné očkovanie bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej. "Dominiku poznám, nie je to zlý človek, v tomto prípade neviem, kto zlyhal. Médiá sa toho chytili, aj premiér, lebo lepšia reklama nie je, aby sa ľudia dali očkovať," myslí si zabávač.

Ibrahim Maiga si nedá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Vlado Anjel)

Aj na to mala polícia komentár. "Médiá získali informáciu ako prvé a pravdepodobne by sa zaoberali kýmkoľvek, kto by predbehol očkovacie fázy. Politici následne reagovali na vzniknuté skutočnosti," odkázali mu. 

Cibulková však nebola jediná, ktorá vakcínu dostala skôr, než zdravotníci a ďalší ľudia pôsobiaci v prvej línii. Viac si prečítajte tu.

Viac o téme: OčkovanieKoronavírusIbrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu