Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cibulkovej sa lepí smola na päty: Po očkovacom škandále si zavarila v parku, pokuta od polície

Dominika Cibulková so synčekom. Zobraziť galériu (9)
Dominika Cibulková so synčekom. (Zdroj: instagram/ domicibulkova)

BRATISLAVA - Dominika Navara Cibulková má za sebou škandál súvisiaci s očkovaním proti koronavírusu. Vakcínu totiž dostala skôr, než mnohí zdravotníci. Práve preto čelila kritike verejnosti. No zdá sa, že séria jej prešľapov nie je na konci. Tentokrát neunikla pozornému zraku policajtov počas venčenia štvornohého miláčika.

Na známu športovkyňu si v sobotu posvietili mestskí policajti. Prichytili ju v bratislavskom Sade Janka Kráľa počas prechádzky so psíkom. Na tom by nebolo nič zlé. Problémom bolo, že Cibulková si zrejme nevšimla upozornenia, ktoré hovoria o tom, že domácich miláčikov by tu ich majitelia nemali venčiť "na voľno". Nuž, stať sa to môže každému.

Policajná hliadka ale neprihliadala na to, že ide o známu tvár. Ako upozornil týždenník Plus 7 dní, naparili jej pokutu. Podľa medializovaných informácií neniesla extenistka pripomienku strážcov zákona práve najlepšie.

Zaočkovaná Cibulková mala pomáhať v prvej línii: Všetko je inak! Pomoc pri testovaní bola jednorazovka

Hovorca mestskej polície Peter Pleva potvrdil, že "bola riešená za porušenie všeobecne záväzného nariadenia, ktorým sa upravujú niektoré podmienky držania psov". V takom prípade je možné uloženie pokuty do výšky 30 eur. Cibulková sa k tomu, čo sa stalo, zatiaľ nevyjadrila.

Viac o téme: VenčeniePokuta Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu