Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna vražda neďaleko Piešťan: Kamarát mal dobodať kamaráta (†38) na smrť

V tomto dome sa odohrala tragédia Zobraziť galériu (2)
V tomto dome sa odohrala tragédia (Zdroj: TV MARKÍZA)

SOKOLOVCE - Neďaleko Piešťan, v obci Sokolovce, sa v piatok v noci odohrala tragédia. V jednom z rodinných domov tam mal jeden kamarát dobodať na smrť druhého. Bližšie informácie zverejní polícia, až keď to umožní vyšetrovanie.

Polícia vyšetruje otrasný prípad, kedy kamarát zabil kamaráta. Informácie priniesla televízia Markíza. Obeťou je 38-ročný Marián. Ten prišiel do domu v piatok krátko pred polnocou. Mal mať so sebou aj bejzbalovú palicu. Muž vošiel do dielne, kde a nachádzal Bohuš, synovec majiteľky domu, ktorá v tom čase spala, a zaútočil na neho. Bohuš vzal kuchynský nôž a bodol Mariána šesťkrát do hrudníka. 

Brutálna vražda neďaleko Piešťan:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Dvojica sa vraj krátko predtým pohádala kvôli drogám, ktoré mal Bohuš v dome vyrábať. Polícia momentálne preveruje všetky okolnosti, viac informácií poskytne až vtedy, keď to situácia dovolí. 

MIMORIADNE Rodinná dráma v Bratislave! Štyria zranení, podozrivý je v rukách polície

Ide už o druhý tragický incident, ktorý sa v tomto dome odohral. Pred štyrmi rokmi si v jeho prístavbe varili narkomani pervitín, keď im počas toho vybuchla propánbutánová fľaša. Prístavbu to vtedy úplne zrovnalo so zemou. Zároveň pri tom zahynul 29-ročný mladík. 

Viac o téme: DrogyVraždaBodnutieSokolovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu