Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodiči, pozor: Dopravné obmedzenia na diaľnici D1

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: NDS a.s.)

BRATISLAVA - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na blížiace sa dopravné obmedzenia na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy súvisiace so stavebnými prácami v okolí Triblaviny. Platiť by mali v sobotu (29.8.) od 8.00 do 16.00 h. Informovala o tom Eva Žgravčáková, vedúca oddelenia masmediálnej komunikácie NDS.

"Z dôvodu realizácie stavby D1 Bratislava - Triblavina, most D1/D4, NDS čiastočne obmedzí dopravu v ľavom jazdnom pruhu pravého jazdného pásu diaľnice D1 (v smere z Bratislavy do Trnavy) v mieste križovania D1/D4," priblížila Žgravčáková. Práce budú prebiehať v strednom deliacom páse, doprava tak bude na približne 400-metrovom úseku vedená v dvoch jazdných pruhoch.

Obmedzenia pri obci Melčice-Lieskové

Na diaľnici D1 pri obci Melčice-Lieskové (okres Trenčín) treba v nasledujúcich týždňoch počítať s dopravnými obmedzeniami. Týkajú sa úseku mosta cez potok Chocholnica, dôvodom sú opravy mostných záverov. V piatok o tom informovala Eva Žgravčáková, vedúca oddelenia masmediálnej komunikácie NDS.

"Mostné závery budeme opravovať v dvoch etapách. Práce budú realizované vždy počas utorkov až štvrtkov. Dopravné obmedzenie bude v oboch jazdných pásoch v I. etape v pravom a v II. etape v ľavom jazdnom pruhu," uviedla Žgravčáková. Obmedzenia potrvajú od soboty (29.8.) od 7.00 h do 13. septembra do 18.00 h. Doprava bude vedená vo voľných jazdných pruhoch.

Viac o téme: DiaľnicaObmedzeniaNárodná diaľničná spoločnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu