Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózna medaila prezidentky! Na smiech Slovákov reaguje aj Braňo Mojsej: FOTO ukázal svoju pýchu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: mint.sk, Topky)

BRATISLAVA - Keď kremnická mincovňa vydala pri príležitosti prvého výročia inaugurácie pamätnú medailu prezidentky Zuzany Čaputovej, väčšina Slovákov mala úsmev na perách. Objavili sa vtipné a trefné komentáre, či predlohou nebol známy východniar Braňo Mojsej. Ten sa pre topky.sk vyjadril jednoznačne.

Nielen Slovákov, ale aj samotnú prezidentku Zuzanu Čaputovú rozvesila minca, ktorá by mala vyobrazovať jej portrét. So svojou podobou na minci sa nestotožňuje a berie celú vec z nadhľadu.


Prezidentka Čaputová má vlastnú medailu: FOTO Veľké fiasko, Slovákom je nepodarok na smiech


Mnohí začali na internete špekulovať a baviť sa, či kremnická mincovňa nedala do obehu medailu známeho muzikanta Braňa Mojseja. Ten sa na limitovanej medaile tiež pobavil a pre topky.sk potvrdil, že vyobrazený portrét sa na neho naozaj podobá. „Sú tam určité zhody. Ale je to samozrejme v rovine zábavy. Možno sú tam podobné črty tváre a vlasy,“ smeje sa Mojsej. Je rád, že aj v dnešnom uponáhľanom svete sa nájde čas na úsmev. To, či volil prezidentku, nechcel komentovať, lebo ako tvrdí: „S kým spím a koho volím verejne nehovorím. V každom prípade prezidentke želám veľa zdravia a lásky.“

Škandalózna medaila prezidentky! Na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

Braňo Mojsej dokázal aj z tejto situácie vyťažiť. Na medailu si nechal vypáliť svoju podobizeň so sloganom: Kandidát na prezidenta Slovenskej republiky. Medaile predáva na internete za 5 eur za kus a výťažok chce použiť na prevenciu drogovej závislosti. Hoci vzniklo už niekoľko recesistických stránok, ktoré vyzývajú Braňa Mojseja na hrad, ani teraz nepotvrdil a ani nevylúčil, či sa plánuje pustiť do boja o post hlavy štátu.

Jeden z prvých vtipov, ktorý prirovnal Čaputovej medailu k tvári Braňa Mojseja
Zobraziť galériu (3)
Jeden z prvých vtipov, ktorý prirovnal Čaputovej medailu k tvári Braňa Mojseja  (Zdroj: Facebook/Zomri)

Viac o téme: MedailaBraňo MojsejZuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu