Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nora Mojsejová zverejnila FOTO z mladosti: Čože? Veď vyzerá ako Britney Spears!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Nora Mojsejová (61) nie je pre Slovensko žiadnou neznámou. Najskôr sa preslávila po boku svojho exmanžela Braňa Mojseja (51), keď na Markíze vysielali reality šou, neskôr vstúpila do politiky, vydala sa za účastníka programu Mojsejovci, s ktorým sa po 2 rokoch manželstva sa rozviedla. Stále má však svoju základňu fanúšikov, ktorých potešila záberom z mladosti. Vyzerá na ňom ako svetová speváčka!

Niekdajšia politička a podnikateľka Nora Mojsejová, či dnes skôr Kabrheľová, je známa snáď celému Slovensku. V minulosti s exmanželom Braňom Mojsejom prepožičali svoj dom na nakrúcanie reality šou, kde ubytovali niekoľko ľudí a tí súťažili o finančnú odmenu. S jedným z nich však neskôr prišla do konfliktu a ťahali sa po súdoch. Reč je o Františkovi Kabrheľovi, v čase šou známom ako Versace, ktorého si napokon v roku 2017 vzala. Necelé dva roky po tom, ako si povedali áno, však už stáli pred súdom, ktorý ich rozviedol.

Galéria: Nora Mojsejová

Napriek tomu, že už nie sú manželmi, na sociálnej sieti stále vystupuje pod priezviskom druhého exmanžela a nedávno sa pochválila záberom zo svojej minulosti. Na fotografii je mladá, len 25-ročná Norika. „ Rok 1983. Som mala 25 rokov. Vtedy ešte o korone ani chýru nebolo,“ reagovala Mojsejová na aktuálnu situáciu.

Záber z mladosti nenechal chladnými ani jej fanúšikov. Svoje sympatie vyjadril srdiečkom Fero Joke, mnohí ju nazvali kráľovnou. Jeden z komentujúcich ju prirovnal k speváčke svetového formátu. „Najprv som si myslel, že Britney Spears, kým mala ešte pokope,“ napísal istý muž. A musíme uznať, že ten Norikin nezbedný kukuč na fotke má naozaj čosi spoločné s Britney v jej najlepších kariérnych rokoch.

Nora Mojsejová sa pochválila záberom z mladosti.
Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová sa pochválila záberom z mladosti.  (Zdroj: Instagram N.M.)

Viac o téme: Nora Mojsejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu