Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Šéf slovenskej cestovky si sype popol na hlavu: Končím!

Ľuboš Fellner
Ľuboš Fellner (Zdroj: Youtube/BUBO)

BRATISLAVA - Šéf cestovnej kancelárie BUBO natočil prednedávnom video, v ktorom šíril strach z koronavírusu a odporúčal elite, aby cestovala cez jeho firmu do iných krajín. Po kritike videá stiahol, teraz sa kajá.

Po tom, ako bol nový koronavírus označený za pandémiu a bojujú s ním takmer všetky krajiny na svete, natočil Ľuboš Fellner, šéf cestovnej kancelárie, videá, v ktorých celú situáciu zľahčuje. Hovoril o tom, ako budú na Slovensku umierať ľudia a tým bohatým odporučil, aby vycestovali na juh do teplých krajín.

Hyenizmus ľudí nemá hranice: VIDEO Šéf cestovnej kancelárie šíri strach zo smrti, využil koronavírus

"Koronavírus neznáša teplo. To, čo vy milujete, on neznáša. Je to rada, ktorú vám politici dať nemôžu,“ hovoril Fellner okrem iného vo videu. Za tento počin zožal ostrú kritiku a mnoho ľudí cestovke odkazovalo, že cez ňu už na žiadnu dovolenku nepôjdu. Fellner pár dní potom videá zmazal. 

Situáciu som podcenil

Fellner teraz natočil ďalšie video, v ktorom sa ospravedlňuje a hovorí, že situáciu s koronavírusom podcenil. „Prežil som tsunami, rôzne epidémie, vtáčie alebo prasacie chrípky. Vždy to prebiehalo rovnako, nastala mediálna panika a klienti nám volali, aby sme zrušili všetky cesty a nakoniec sa nič neudialo," hovorí Fellner, no priznáva, že situáciu podcenil, pretože si myslel, že je to "len mediálna panika". 

V nadväznosti na svoje vyjadrenia Fellner povedal, že odstupuje z mediálneho prostredia a zastúpiť ho majú skúsení kolegovia. "Učíme sa na vlastných chybách," povedal šéf BUBO. Vo videu hovorí aj o najťažšej kríze v cestovnom ruchu a vyjadril aj podporu lekárom a zdravotníkom. 

Viac o téme: OspravedlnenieKoronavírusĽuboš FellnerBUBO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu