Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kuriózny prípad v košickom útulku: Párik veľmi chcel šteniatko, brigádničku poriadne prekvapil

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB útulok UVP Košice)

KOŠICE - Takýto prípad v útulku zvierat v Haniske pri Košiciach ešte nemali. Cez víkend prišiel do útulku mladý pár, ktorému sa zapáčilo dvojmesačné šteniatko zlatého retrívera a ihneď si ho chcel vziať.

Hrôza z východného Slovenska: FOTO Žena priviazala svojho psa na reťaz, za 10 mesiacov mu vrástla do kože

Osvojenie psíka z útulku má však určité pravidlá. Záujemca musí podpísať zmluvu a tiež zodpovedať zopár otázok, aby zistili jeho spôsobilosť pre chov psa. V útulku však cez víkend bola len brigádnička, ktorá nemala právomoc im psa vydať a podpísať zmluvu. Vysvetlila im, že musia prísť až v pondelok.

Potom išla venčiť psa a medzitým mladý pár šteniatko ukradol. „Medzi sebou sa rozprávali po maďarsky, so mnou po slovensky. A veľmi súrne chceli to šteniatko. Chceli mi zaň aj zaplatiť,“ hovorila brigádnička. Celú krádež zachytila aj kamera v útulku. Mladá žena si šteňa vzala do kabelky a odišla s ním. Nešťastná brigádnička ihneď zavolala políciu.

Kuriózny prípad v košickom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB útulok UVP Košice)

Celý bizarný prípad má však šťastný koniec. Mladý pár totiž na druhý deň psíka vrátil. Muž krádež zdôvodnil tak, že bol opitý a jeho priateľka toho psa veľmi chcela. Pracovníci útulku zistili, že psíkovi sa nič nestalo, bol okúpaný, najedený a spokojný.

Viac o téme: útulokŠteniatkoKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu