Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cestovateľka do lietadla prepašovala extra batožinu zadarmo: Jej geniálny trik musíte vyskúšať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEMECKO - Dovolenková sezóna prichádza. Uvedomila si to aj pasažierka Ryanairu, ktorá ohúrila svojich sledovateľov. Predstavila jednoduchý trik, ako si so sebou do lietadla zobrať extra batožinu. Aj ostatní prezradili, ako obchádzajú batožinový limit na letiskách.

Vo videu na TikToku, ktoré doposiaľ zaznamenalo takmer deväť miliónov zhliadnutí, vidno zanietenú cestovateľku, ktorá často zdieľa obsah o svojich dobrodružstvách na cestách. Počas prechádzky po letisku drží v rukách zdanlivo nevinný vankúš. K údivu mnohých však rozopne obliečku na vankúši a odhalí, že v skutočnosti sa v nej žiadny vankúš nenachádza. Namiesto toho do nej nabalila ďalšiu batožinu bez toho, aby musela zaplatiť akýkoľvek príplatok.

Na ľudí zapôsobil prefíkaný trik, ktorý mnohí opísali ako geniálny. "O tri týždne letím po prvýkrát s Ryanairom a zúrim kvôli tomu, či sa zmestím do hmotnostného limitu. Toto som potrebovala," napísala jedna osoba. Video dokonca komentovali aj predstavitelia samotného Ryanairu. "Kamoška, prosím, čo to má znamenať?" uviedli v komentári. TikTokerka pohotovo odpovedala: "Dúfam, že môžeme byť stále kamoši?"

Ako sa ale ukázalo, táto dievčina nie je jediná cestovateľka, ktorá si pomáha rôznymi trikmi. O svoje rady sa rýchlo podelili aj ostatní. "Nedávno mal môj priateľ na sebe tri vrstvy oblečenia, dve vrstvy kabátov a plášť. Nevedela som, čo to vlastne je, možno posteľná bielizeň," podotkla istá mladá žena. "Nosím veľký kabát a pri nastupovaní si strčím pod ruky dve tašky," priznal ďalší dovolenkár. 

Viac o téme: LetiskoBatožinaTrik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu