Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena pracovala 2,5 roka vo väzení: Teraz prezradila, čomu sa bude vyhýbať po odchode z práce

(Zdroj: TikTok/michaelakatharina90)

TORONTO - Bývalá pracovníčka nápravno-výchovného zariadenia Michaela Katharinová z Kanady sa vo svojom TikTok príspevku zmienila o niekoľkých veciach, ktorým sa po odchode zo svojho zamestnania bude radšej vyhýbať, a ktoré, naopak, zavedie do a každodenného života. Mnohí ľudia sa s ňou stotožnili, ocenili jej názory a niektorí uviedli aj vlastné skúsenosti.

Katharinová na TikToku prezradila, ktoré veci už nikdy nebude robiť po práci v nápravných ústavoch, kde pracovala dva a pol roka. Vo svojom príspevku vysvetľuje, že sa bude vyhýbať "identifikovateľným nálepkám", ktoré poskytujú zbytočné informácie o majiteľoch vozidiel. "Nikdy si nedám žiadnu nálepku s postavičkami na zadnú časť svojho auta. Ľudia dokážu ľahko zistiť, či ste slobodný alebo máte deti." Odmieta sa totiž týmto spôsobom zmieňovať o svojom súkromí, pretože to podľa jej slov nie je potrebné. "Veľa ľudí predpokladá, že mám priateľa. Nechám ich v tom, aby tomu uverili, pretože kvôli mojej bezpečnosti nepotrebujú vedieť, že som divná," vysvetľuje. 

@michaelakatharina90 #stitch with @kaylaobviously Things I will never do after working in Corrections #safety #criminaljustice #corrections #prison ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Michaela sa podrobne venovala aj ďalším opatreniam, ktoré zavedie do každodenného života. Bude sa vraj zamykať, nepôjde v noci sama von a dokonca si bude všímať značky áut. A keď bude mať v budúcnosti deti, nenechá ich spávať so žiadnym cudzím dospelým, kým nebudú dosť veľké na to, aby sa s ňou dokázali porozprávať o sexuálnych útokoch. "Videla som príliš veľa prípadov, keď deti napadol niekto, komu sa dalo dôverovať alebo niekto, o kom by ste si nikdy nepomysleli, že je toho schopný. Takže kým nebudú mať aspoň deväť z desiatich rokov, nebudú prespávať nikde inde ako v mojom vlastnom dome," uvádza. 

@michaelakatharina90 Replying to @julianacheriza Part 2 Things I will never do after working in a prison #corrections #criminaljustice #prisontiktok #prisontok ♬ original sound - Michaela Katharina

Video okomentovali mnohí užívatelia, ktorí ocenili najmä posledný názor jeho autorky. "Moji rodičia ma nikdy s nikým nenechali a keď som vyrástol, pochopil som prečo," píše sa v jednom komentári. "Mne ani nedovolili nosiť čelenku s mojím menom," napísala ďalšia osoba. 

Viac o téme: Väzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu