Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Zvrat vo vzťahu Brita (29), ktorý pre utečenku (22) z Ukrajiny opustil svoju rodinu: Oslepla!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

BRADFORD - Brit, ktorý opustil matku svojich detí kvôli ukrajinskej utečenke, prezradil, že jeho nová priateľka oslepla a on sa stal jej opatrovateľom. Dvojica od začiatku čelí ostrej kritike zo strany verejnosti. Niektorí dokonca tvrdia, že podajú petíciu na deportáciu Ukrajinky z Británie.

Dvadsaťdeväťročný Tony Garnett opustil matku svojich detí Lornu len niekoľko dní po tom, čo sa 22-ročná Sofiia Karkadymová presťahovala do ich domu v Bradforde v západnom Yorkshire. Sofiia, ktorá utiekla z ukrajinského Ľvova v dôsledku vojny, utrpela infekciu oka v Nemecku, keď cestovala do Spojeného kráľovstva. Teraz je čiastočne slepá a čaká ju dlhé zotavenie po operácii. 

"Vzdal som sa práce, aby som sa stal jej opatrovateľom na plný úväzok. Keďže ešte nedostala číslo národného poistenia a nemôže pracovať, musel som si všetko hradiť sám. Nedostávam nič za to, že sa o ňu starám, pretože si nenárokuje dávky. Je to správna vec, nemôžem byť mužom bez toho, aby som sa dokázal postarať o svoju ženu staral," povedal Tony pre Metro

FOTO Zvrat vo vzťahu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Karkadymová sa presťahovala k mladej rodine s dvomi malými dcérami po tom, čo jej ponúkla náhradné bývanie vo Veľkej Británii. O desať dní neskôr ale Lorna obvinila blondínku z Ukrajiny, že sa snaží zviesť jej manžela. Sofiia si preto zbalila kufre, no na Lornino prekvapenie ju nasledoval aj Tony. Nový pár čelí množstvu kritiky, pričom niektorí ľudia chcú dokonca podávať petície za deportáciu Karkadymovej. Garnett však svoju novú partnerku bráni. "Ľudia ju vykresľujú ako zloducha, ktorý prišiel do Spojeného kráľovstva a ukradol si Brita. Nič nemôže byť ďalej od pravdy. Bolo to vzájomné rozhodnutie," uviedol. Mladík ďalej vysvetlil, že mal plné zuby Lorny, ktorá sa od prvej chvíle stavala proti Sofii. Jediné, čo chcel urobiť, bolo vziať ju preč a starať sa o ňu. "Odišiel som, aby som jej pomohol a stalo sa to, čo sa stalo." 

FOTO Zvrat vo vzťahu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Karkadymovej sa vraj zriekli jej vlastní rodičia, pretože sa im nepáčilo, že rozbila cudziu rodinu. "Povedali mi, že sa hanbia a nemôžu kvôli mne ani vyjsť von. Píšu mi ľudia, že som hrozný človek, že som urobila zlú vec pre svoju krajinu. Každý tu v Británii si myslí to isté, pretože som rodine ukradla muža. Ale toto všetko sú lži," prezradila. Lorna však tvrdí, že Sofiia bola do Tonyho zahľadená od chvíle, čo prišla. Akonáhle prišiel z práce domov, obliekla si top s hlbokým výstrihom a nalíčila sa.

Viac o téme: PomerVojna na UkrajineTony GarnettSofiia Karkadymová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu