Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladíkovi ráno objednali taxík: Hláška dispečera ho totálne odrovnala, objednávku zrušil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Povolanie taxikára ani zďaleka nie je len o prevoze zákazníka z bodu A do bodu B. Častokrát sa pri tom stávajú svedkami tých najrôznejších kurióznych situácií, ktoré im spríjemnia inak možno nudnú službu. Tentokrát ale pobavila svojím príbehom opačná strana - zákazník.

Užívateľ Martin sa na stránke Denník taxikára na Facebooku podelil so svojou príhodou. Jedno ráno mu objednala firma taxík, no zrazu mu zavolal dispečer, aby mu oznámil, že majú len elektrické autá. "Spýtal sa ma, ako veľmi sa ponáhľam do Bratislavy, lebo že po ceste bude musieť auto jedenkrát nabiť," píše mladík. Otázka sa mu zdala nelogická, pretože on v Bratislave bol. 

Taxikárke sa začala nočná, keď k nej nastúpili dvaja zákazníci: Mladík ju svojou hláškou odrovnal

Nato mu dispečer oznámil, že objednávku zaevidovali z Košíc. Zrejme došlo k zámene; Martin sa potreboval dostať z ulice Sputnikova a ulica s takýmto menom je aj v Košiciach. Dispečer ho teda požiadal, aby objednávku zrušil. 

Taxíky.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: pixabay)

Z komentárov pod príspevkom vyplýva, že takéto zámeny sú pomerne bežné. "Hej, toto sa stáva. Mne minule došla objednávka z Tesca, tak som tam prišla a čakala na zákazníka. O chvíľu mi nahnevaný  zavolal s tým, kde som. Povedala som, že pred hlavným vchodom. Potom sa pozriem lepšie a vidím, že objednávka je od Tesca z Piešťan. Ja som bola na Zlatých pieskoch," zaspomínala si Katarína. 

Viac o téme: TaxiTaxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu