Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Taxikárke sa začala nočná, keď k nej nastúpili dvaja zákazníci: Mladík ju svojou hláškou odrovnal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V noci všetko stíchne, na cestách je oveľa menej áut, niektoré z nich sú taxíky. Vodička jedného sa nedávno schuti zasmiala po tom, ako jej do auta nastúpili zákazníci. To, čo totiž vyšlo z úst jedného z nich, ju dostalo do kolien.

Z rozhovoru bratislavského taxikára so zákazníkom pôjdete do kolien: To nečakané PRIZNANIE!

Na stránke Denník taxikára na Facebooku sa opäť objavil úsmevný príbeh zo života vodičov, ktorí poskytujú taxislužby. Betke sa začala nočná a čakala na zákazku. Hneď tá prvá ju poriadne pobavila. "Prídem na miesto, otvoria sa dvere a chlapík si sadá. Baba pindajúc z druhej strany si otvorí dvere a tiež nasadá. Povedia mi, kam pôjdeme a vyrážame. Zrazu sa na mňa baba otočí a zahlási, že džentlmeni vymreli. A chlapík vedľa nej zadrel: "Ja som ti chcel otvoriť, ale primrzol mi rozum k stehnu"." 

Taxikárke sa začala nočná,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Vodička bola ticho až do momentu, kým nevystúpili. Potom sa konečne všetkému zasmiala. Nuž, jazda taxíkom má často ďaleko od nudnej. Vo väčšine prípadov sa o to starajú podgurážení zákazníci či tí s osobitým zmyslom pre humor, ako napríklad tento s primrznutým rozumom. 

Viac o téme: TaxiTaxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu