Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Policajti zastavili auto, pohľad naňho ich zarazil: Tie svetlomety musíte vidieť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NORTH BEND - Na cestách sa stávajú skutočné bizarnosti, o ktorých by vedeli hovoriť nielen vodiči, ale aj policajti. Dôkazom je Američan, ktorého na ceste zastavili muži zákona. Všimli si, že chlapík síce šikovne, no nelegálne vyriešil problém s nefunkčnými svetlometmi.

Policajti nedávno zastavili vodiča vo Washingtone po tom, čo si všimli, že nefunkčné svetlá na aute nahradil klasickými baterkami. Dôstojník štátnej hliadky Rick Johnson zastavil motoristu na ceste I-90 neďaleko North Bend. Zarazilo ho, že vodič šoféruje auto so "super tlmenými" svetlometmi. Po inšpekcii si uvedomil, že nahradil svetlomety baterkami, čo je v štáte nelegálne. Johnson vysvetlil, že baterka nedokáže osvetliť cestu tak dobre, ako svetlomety.

Treba ale uznať, že vodič si s problémom poradil celkom šikovne. Jeho auto je značne poškodené a na záberoch vidno, že predná náprava nie je úplne v poriadku. Svetlomety očividne buď spadli, alebo sa rozbili. Policajt doplnil, že vodič okrem toho šoféroval v čase, keď bola platnosť jeho vodičského preukazu pozastavená. "Neviem o žiadnom výrobcovi automobilov, ktorý by pri predaji lepil baterky na prednú časť svojich áut," uviedol Johnson. Zároveň ale dodal, že v tejto dobe by je už možné všetko. 

Viac o téme: AutoPokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu