Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poliakovi (27) nevyšla pomsta na aute manželkinho milenca: Keď TO zistil, kruto svoj čin oľutoval

(Zdroj: Getty Images)

VARŠAVA - Žiarlivý Poliak zdemoloval vozidlo, o ktorom bol presvedčený, že patrí mužovi, ktorého podozrieval z pomeru so svojou manželkou. Po zatknutí sa ale ukázalo, že rozbíjal auto patriace cudzej žene, ktorú ani nepoznal. Dvadsaťsedemročnému páchateľovi teraz hrozí až päť rokov za mrežami, napísal server Onet.pl.

Všetko sa odohralo cez víkend, kedy na tiesňovú linku 112 prišlo hlásenie o vandalovi, ktorý demoluje osobné auto na parkovisku v sliezskej obci Nowa Słupia, ktorá má približne 1400 obyvateľov. "Očití svedkovia varovali pred agresívnym mužom, ktorý drevenou pálkou rozbíjal okná toyoty," povedal serveru policajný hovorca Karol Macek.

Keď na miesto dorazila policajná hliadka, pristihla pri zničenom vozidle mladíka, ktorého zjavne nával hnevu už prešiel. Bol triezvy, pokojne odpovedal na otázky policajtov a priznal sa, že chcel poškodiť auto muža, o ktorom si myslel, že spáva s jeho manželkou.

Čoskoro ale vyšlo najavo, že si žiarlivec vybral zlé vozidlo, na ktorom si vybil zlosť. Poničená toyota bola totiž vozidlom štyridsaťtriročnej ženy, ktorá spôsobenú škodu odhadla na tisíc zlotých (asi 217 eur). Páchateľa zadržala polícia a prípad bude prejednávať súd.

Viac o téme: AutoNevera Poliak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu