Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Nad Havajom sa objavil tajomný objekt: Ľudia sú vydesení, záhadu skúmajú experti

(Zdroj: Youtube/Fish News)

OAHU - Obyvatelia havajského ostrova Oahu zostali minulý týždeň poriadne zmätení po tom, ako sa večernou oblohou prehnal záhadný modrý objekt a následne stratil sa v oceáne. Mnohí tento incident nahlásili na americkú tiesňovú linku. Do prípadu sa zapojil aj Federálny úrad pre letectvo.

Podľa miestnych médií v utorok niekoľko svedkov volalo na americkú tiesňovú linku, aby nahlásili neidentifikovaný lietajúci objekt. Objavil sa na nočnej oblohe, potom spadol do oceánu. Fotografie a videá, ktoré sa dostali na internet, zobrazujú svietiaci modrý objekt pohybujúci sa po oblohe. Kým niekoľko ľudí špekulovalo o mimozemšťanoch a zostrelených lietadlách, iní sa snažili prísť s rozumnejšími vysvetleniami. Jeden užívateľ Twitteru sa domnieva, že v skutočnosti mohlo ísť o let šarkana.

Žena menom Moriah, ktorá objekt videla na vlastné oči, prezradila, že ju to vydesilo. "Zavolala som manželovi. Povedala som mu, aby sa pozrel hore, aby videl to, čo som videla ja. Všetci povedali, že to vidia." Neznámy objekt zaujal jej rodinu tak veľmi, že ho z auta neprestajne sledovali až do momentu, kedy zmizol v oceáne.

Táto nevysvetliteľná udalosť upútala pozornosť Federálneho úradu pre letectvo (FAA), ktoré sa zapojilo do vyšetrovania. Jeho pracovníci potvrdili, že dostali správy o UFO od polície, ktorá prijala niekoľko hovorov. Zároveň dodali, že v tom čase v oblasti nedošlo k žiadnym leteckým nehodám ani iným incidentom.

Viac o téme: UFOHavajNeidentifikovateľný objekt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu