Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Muža v noci zobudil podivný zvuk: Pozrel z okna a... tú hrôzu by predýchal len málokto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/7NEWS Adelaide)

CAIRNS - Muža z austrálskeho štátu Queensland ľudia nazývajú hrdinom po tom, ako si na svojom pozemku poradil s dvomi obrovskými pytónmi. Iní ľudia by zrejme v podobnej situácii zutekali kade ľahšie, no on sa s nimi nebabral a úplne sám ich spacifikoval.

Chris Grosetti z mesta Cairns sa minulú stredu v noci zobudil na čudný zvuk. Vykukol z okna a okamžite zbadal, že zo strechy zliezajú dva hady. Žene povedal, aby sa nehýbala a išiel po baterku. "Vyliezol som po rebríku a vytrhol časť odkvapu, aby som sa dostal na strechu," opisuje Austrálčan nepríjemný zážitok. 

Mužovi zazvonil domový zvonček: Nikto tam nebol, VIDEO ale odhalilo desivú pravdu!

Veľmi rýchlo vraj zistil, že zhruba pätmetrové pytóny sa párili. Chris sa s nimi ale vôbec nekašľal a snažil sa ich zhodiť dolu. Chvíľu mu to trvalo, no hady nakoniec spadli na zem, odkiaľ ich dotiahol do smetného kontajnera, ktorý je v záhrade. 

VIDEO Muža v noci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/7NEWS Adelaide)

Toto nie je prvýkrát, čo sa Grosetti stretol s plazmi na svojom pozemku. Akurát minulý týždeň musel riešiť prakticky ten istý problém, keď po obvode domu liezol až sedemmetrový had. On sám sa vraj hadov nebojí, zato jeho deti veľmi.

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu