Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mužovi zazvonil domový zvonček: Nikto tam nebol, VIDEO ale odhalilo desivú pravdu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

KANSAS CITY - Majiteľ domu v Kansas City sa išiel pozrieť k dverám, keď zazvonil zvonček. No nikto tam nebol, a tak sa domnieval, že po zvončeku prešla jašterica alebo iný živočích. Keď si ale následne pozrel kamerový záznam, zistil, že všetko bolo inak.

Kyle Crane nechápal, kto by mu v pondelok večer mohol zvoniť pri dverách. Myslel si preto, že cez zvonček asi prešla nejaká jašterica. Až neskôr zistil, že sa mýlil. Keď si prechádzal videozáznam z večera, zostal poriadne prekvapený. "Nebolo to to, čo som očakával. Bol to had!" povedal Američan. 

VIDEO Farmár ostal vystrašený na smrť: Na ceste ležala gigantická anakonda, zaútočila!

Had, zrejme užovka, sa sa usadila na hornej časti, pričom jej telo viselo smerom dole a pravdepodobne tak zavadilo o zvonček. Podľa Štátnej univerzity Fort Hays sú užovky rozšírené najmä vo východnej polovici Kansasu a v prímestských oblastiach ide o najbežnejší druh hada. 

Mužovi zazvonil domový zvonček:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/The Community News)

Crane sa hada bál a odmietal sa k nemu čo i len priblížiť. Nakoniec ale nabral odvahu, chytil jeho hlavu do varných klieští a dal ho do vrecka na odpadky. Video následne zachytáva, ako had zmizol. "Premiestniť ho bolo vzrušujúce. Strach sa miešal s fascináciou. Ale rešpektujem hadov a chcem ich chrániť, takže som ho musel dať zo zvončeka dole," dodal Crane.

Viac o téme: HadUžovkaKansas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu