Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Zlodej ukradol bicykel, jeho majiteľovi zanechal brutálny odkaz: Budete mu fandiť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DUBLIN - Na sociálnej sieti sa šíri ručne napísaný odkaz od zlodeja bicykla, ktorý si iba po určitom čase zobral späť svoj vlastný majetok. Správa pobavila okoloidúceho chodca, preto sa ju rozhodol odfotografovať a zverejniť. Príspevok spustil lavínu komentárov a rozpútal diskusiu, ktorá pripúšťa možnosť, že všetko mohlo byť aj úplne inak.

Ku kurióznej lúpeži došlo na severe Dublinu, kde bývalý majiteľ "ukradol" svoj vlastný bicykel, ktorý náhodou uvidel opretý na ulici. Zlodejovi následne adresoval odkaz napísaný neprehliadnuteľnou krikľavo oranžovou farbou. Všimol si ho okoloidúci chodec, odfotil ho a zverejnil na sociálnej sieti. "Ak hľadáte sivý bicykel, ukradol som si ho naspäť, pretože bol môj. Mám fotografie a sériové číslo, ktorými to môžem dokázať! Tak sa maj, hlupák! Ha ha zúfalec!" odkázal pôvodný majiteľ zlodejovi.

Príspevok pobavil užívateľov a väčšina z nich fandí chlapíkovi, ktorý získal späť svoj majetok. Mnohí však špekulujú nad možnosťou, že nový majiteľ nemusel vôbec tušiť, že bicykel bol ukradnutý. "Možno ho kúpil z druhej ruky a netušil, že si zaobstaral niečo kradnuté," uviedol jeden z užívateľov. Ďalší si myslia, že chlapík mal na majiteľa počkať a všetko si s ním vydiskutovať.

Viac o téme: BicykelKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu