Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cenu BABRÁK roka získava... zlodej z Medzilaboriec! Keď polícia zbadala jeho úlovok, mohli sa popukať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook-Polícia SR)

MEDZILABORCE - Zlodej, ktorého zadržala polícia v Medzilaborciach na východe Slovenska, si od ochrancov zákona vyslúžil prezývku babrák. Prečo? Dôvodom je jeho úlovok, ktorý nakradol v predajni mobilného operátora. Vlámal sa tam uplynulý deň krátko po polnoci.

Ako opísala polícia, muž zobral zo zeme dlažobnú kocku, rozbil dvere, vošiel do predajne a kockou z dlažby rozbil aj vitrínu, z ktorej ukradol 14 mobilov a jeden tablet. Na jeho smolu ale išlo o makety. Ani ďalší vývoj situácie sa však pravdepodobne nevyvíjal podľa jeho predstáv.

Zlodej babrák: Takto polícia na sociálnej sieti počastovala muža, ktorého sa im podarilo zadržať.
Zobraziť galériu (2)
Zlodej babrák: Takto polícia na sociálnej sieti počastovala muža, ktorého sa im podarilo zadržať.  (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

"Keď už bol takto rozbehnutý presunul sa ku kvetinárstvu a rovnakým spôsobom „nakupoval“ aj tam. Opäť zobral zo zeme dlažobnú kocku, rozbil okno na predajni, ktorým vošiel dnu a zobral darčekový kôš," pokračovala polícia.

Kôš potom vyhodil von rozbitým oknom. Keď však vykráčal von, čakala na neho policajná hliadka. Tá ho zadržala a obmedzila na osobnej slobode. Aktuálne muž čelí obvineniu zo strany polície z prečinu krádeže. Hrozia mu až dva roky za mrežami.

Viac o téme: ZlodejPolícia Babrák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu