Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

FOTO Muž (57) trpí permanentnou erekciou: Spôsob, ako sa k nej dopracoval... Nie je mu čo závidieť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

GLASGOW - Päťdesiatsedemročný Škót utrpel vážne zranenie slabín po tom, čo naňho v práci padlo 1,5 tony skla. Po prvej operácii nebol schopný erekcie, preto podstúpil ďalšiu. Tá však problém skôr skomplikovala a James sa teraz erekcie nedokáže zbaviť. Nemôže si dokonca ani obliecť nohavice a dom opúšťa len zriedka.

James Scott pred časom utrpel vážny pracovný úraz, keď na neho padla kopa skla. Skončil so zlomenou kosťou v chrbtici a zablokovanou močovou trubicou. Pred dvomi rokmi podstúpil prvú operáciu, po ktorej nebol schopný erekcie. Neskôr absolvoval ďalší zákrok, ktorý mal tento pikantný problém vyriešiť. No stal sa pravý opak a objavila sa ešte oveľa väčšia komplikácia. Erekciu má teraz nepretržite a dokonca už kvôli tomu ani nevychádza z domu.

FOTO Muž (57) trpí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Povedali mi, že to bude bolieť šesť až osem týždňov, ale toto som naozaj nečakal," posťažoval sa muž z Glasgowa. Kvôli permanentnému stoporeniu penisu nemôže nosiť oblečenie, pretože ho to veľmi bolí. Najhoršie je, že sa odmieta stretnúť so svojou deväťročnou dcérou, pred ktorou sa hanbí. 

Muž si chcel zasexovať s mladou ženou (30): Užil stimulátor pre býky, trojdňová erekcia!

Scott už v súvislosti so svojím problémom kontaktoval lekára a prosil ho, aby ho prišiel vyšetriť domov. V nemocnici mu ale povedali, že hlavný lekár je na dovolenke. "Vo všeobecnosti je závažné pooperačné komplikácie najvhodnejšie liečiť v nemocnici," uviedol hovorca lekárskeho centra Tollcross. James teda uviazol na mŕtvom bode a rozmýšľa, ako ďalej. 

Viac o téme: ErekciaPracovný úraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu