Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Opitá tínedžerka poslala kamarátom SELFIE: Panika, jeden si všimol hrozivý detail v kapucni!

(Zdroj: Facebook/Olivia Nunn)

MIDDLESBROUGH - Tínedžerka z anglického Nunthorpe poslala svojim kamarátom fotku po poriadnej opici. Jeden z nich si všimol, že na vnútornej strane kapucne má veľkého čierneho pavúka. Fotografia sa na Twitteri stala naozaj populárnou, mnohí poznamenávajú, že v podobnej situácii by asi dostali poriadny šok.

Olivia Nunnová šla jeden večer von so svojimi kamoškami. Vrátila sa až nadránom a s poriadnou opicou. Len tak zo srandy sa odfotila pred zrkadlom a selfie poslala pre pobavenie svojim priateľom. Jeden z nich si ale na jej mikine všimol pavúka. Tínedžerka o ňom vôbec netušila. Necítila sa totiž práve najlepšie.

Nunnovej kamarátka Grace Grahamová uverejnila fotku na Twitteri, kde si vyslúžila neuveriteľne veľa reakcií a komentárov. "Doslova by som plakal, desať dní vkuse," napísal užívateľ, ktorý očividne trpí arachnofóbiou. Ďalší podotkol, že pavúk v kapucni je ešte horší než opica z alkoholu. "Nemôže si dať kapucňu dole z hlavy, nemôže sa hýbať, nemôže žmurkať, nič," píše sa v ďalšom komentári. Iní priznali, že by na Olivinom mieste dostali infarkt.

Viac o téme: Pavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu