Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Matka požičala dcérke (2) telefón: O pár dní zažila nepríjemný šok

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: NBC 7)

SAN DIEGO - Na sociálnych sieťach ponúka Isabella McNeilová pohovku, ktorú cez Amazon objednala jej dvojročná dcérka. Tá totiž pri hre s telefónom omylom klikla a potvrdila objednávku. Matka sa o všetkom dozvedela až vtedy, keď jej spoločnosť poslala oznam, že tovar je už na ceste.

Isabelle z amerického San Diega pripravila jej dcéra Ryana poriadne prekvapenie, keď domov nechtiac objednala pohovku. "Pozerala som si ponuky na Amazone a keď som skončila, Ryana sa chcela hrať s telefónom. A vôbec mi nenapadlo skontrolovať, či mám zatvorené všetky aplikácie," vysvetľuje matka.

VIDEO Matka požičala dcérke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: NBC 7)

Keď neskôr dostala správu o tom, že pohovka za 430 dolárov (390 eur)  je vyexpedovaná, tak si myslela, že ide o omyl. Začala preto všetko overovať a skladať príbeh, na konci ktorého bolo malé dievčatko. "V ten deň som sa naozaj nevedela rozhodnúť, akú pohovku si mám vybrať. A Ryana to rozhodla za mňa. Ale dosť nešťastne," pokračuje McNeilová. 

VIDEO Matka požičala dcérke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Isabella McNeil)

Pohovka sa jej totiž nepáči a po doručení domov ju chcela poslať späť. Náklady s tým spojené by sa však vyšplhali až na takmer 200 dolárov, a tak sa rozhodla ponúknuť ju cez sociálne siete OfferUp, Facebook Marketplace a Craigslist.

Priatelia ju okamžite bombardovali otázkami, ako vôbec došlo k tomu, že kus nábytku kúpila jej dcéra. Z príbehu sa tak stala úsmevná historka. Isabelle ale zatiaľ do smiechu veľmi nie je, pretože pohovky sa ešte stále nezbavila. "Dúfam, že sa z tohto všetci poučia a zablokujú si všetky aplikácie v mobile predtým, ako ho dajú do ruky svojim deťom," upozorňuje rodičov.

Viac o téme: Nakupovanie cez internet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu